Met een luxe touringcar de hele familie naar de trouwlocatie is helemaal hot!

Touringcar bij bakreizenFoto: Bakreizen.nl

Eindelijk is het zover… Jullie gaan trouwen! De trouwdatum is vastgelegd en de trouwlocatie is gekozen. En wellicht hebben jullie ook al enkele andere onderdelen voor de bruiloft uitgezocht of vastgelegd. In ieder geval begint nu het grootste en meest moeilijke deel van de voorbereiding op het trouwen. Een van die dingen is het kiezen van trouwvervoer. Het aanbod in trouwvervoer is namelijk zeer uitgebreid. Kies je voor een luxe trouwauto, een unieke oldtimer of wil je met al je gasten naar de trouwlocatie gebracht worden in een unieke bus? Met een luxe touringcar de hele familie naar de trouwlocatie is helemaal hot! In dit artikel hebben wij de voordelen van het huren van een trouwbus voor je op een rijtje gezet.  

Huur een unieke trouwbus!

Het aanbod in trouwvervoer is zeer uitgebreid. Maar de trouwbussen vallen toch wel het meeste op. Er zijn ook nog eens heel veel verschillende soorten bussen waar je uit kunt kiezen. En ook de mogelijkheid om dit bijzondere vervoersmiddel in te zeten is zeer divers. Je kunt namelijk als bruidspaar jezelf laten vervoeren in een kleine bus, bijvoorbeeld samen met je ouders, bruidmeisjes en getuigen. Of je kiest ervoor om de gasten gezamenlijk naar de diverse locaties te laten vervoeren. En mocht je je huwelijk vieren met een select gezelschap, hoe gezellig is het dan om met z’n allen naar de verschillende locaties vervoert te worden. Hebben jullie gekozen voor een vintage of bohemian huwelijk of een ander thema? Dan is dit ook een unieke vorm van trouwvervoer. Zo zijn er verschillende redenen en ook voordelen van het huren van een trouwbus. 

VW trouwbus huren

Ideaal vervoer voor de daggasten

Wanneer je een trouwbus wilt huren voor de daggasten, kun je iedereen bij het huis van de bruid laten komen of voor een ander strategisch punt kiezen. De daggasten kunnen daar hun auto laten staan. Het schept zo direct al een band onder alle gasten om ze gezamenlijk in een prachtige bus naar de desbetreffende locatie te brengen. Denk aan een touringcar, voorzien van alle luxe en comfort. Een touringcar huren bij Bakreizen.nl is verzekerd zijn van een hoge kwaliteit en een scherpe prijs. Je kunt bij Bakreizen.nl terecht voor een groep van 16 tot 5000 personen. Voor zowel een huwelijk in Nederland als in het buitenland. Hebben jullie een iets kleiner gezelschap uitgenodigd? Dan is de oude Amerikaanse schoolbus of de Engelse dubbeldekker een optie. 

Met een klein gezelschap een trouwbus huren

Wanneer je de ceremonie en dagbruiloft klein en intiem houdt, kun je ook kiezen voor één bus waar je zelf met je daggasten in vervoert kunt worden. Zo ben je gezellig de hele dag bij elkaar! Er zijn zelfs trouwbussen voorzien van een bar voor de drankjes en een koeling voor hapjes en zelf compleet met een DJ. Zo kan er onderweg al flink gefeest worden!

Trouwbus huren met klein gezelschap

De trouwbus passend bij jullie thema

De meest voorkomende thema’s voor een bruiloft zijn toch wel het vintage en bohemian thema. Hierbij past een authentiek VW busje natuurlijk helemaal bij! En vergeet hierbij de trouwreportage en de trouwvideo niet. Want de oldtimer bussen en de Volkswagen busjes leveren prachtige plaatjes op die jullie nog vaak willen terugkijken. 

Bus voor vrijgezellenfeesten

Voor een vrijgezellenfeest wordt er ook vaak gebruik gemaakt van een bus. Wanneer je kiest voor een bus die van alle gemakken voorzien is, dan maakt het vervoer van A naar B direct al een belangrijk onderdeel uit van een geslaagd vrijgezellenfeest! Een groot voordeel hiervan is dat iedereen lekker mee kan feesten en tegelijk op de locatie aankomt waar het feest wordt gevierd. Ook kan er een drankje worden gedronken, want iedereen wordt onbezorgd thuis gebracht. 

Vrijgezellenfeest met de mannen

Verschillende soorten bussen voor als je gaat trouwen

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er veel verschillende soorten trouwbussen. Je kunt voor een groot gezelschap dus kiezen voor een mooie touringcar die plaats biedt vanaf 16 personen waar alle luxe aanwezig is en ook nog eens mooi in jullie thema past. Trouwen in een klassieke VW bus of een Amerikaanse schoolbus past perfect in een vintage thema of bohemian bruiloft. En zoals je hebt kunnen lezen is trouwen in een oldtimer bus ook nog eens een eyecatcher in de trouwreportage. Dan heb je ook nog de Engelse dubbeldekker. Deze is zeer geschikt voor een groter gezelschap. Er zijn ook luxe limo bussen, deze beschikken vaak over zitjes met tafels. Hier kunnen ongeveer 35 personen in vervoerd en vermaakt worden. Het is direct al een feest in een bus met de bar open en de muziek aan!

Ook interessant

De zoektocht naar het perfecte trouwpak

De zoektocht naar het perfecte trouwpak

Romantiek op twee wielen: naar je bruiloft op de scooter

Romantiek op twee wielen: naar je bruiloft op de scooter

Etiquette en trouwen

Etiquette en trouwen

Naar de WC in je trouwjurk!? HOE DAN?

Naar de WC in je trouwjurk!? HOE DAN?

Zo kies je de perfecte trouwlocatie

Zo kies je de perfecte trouwlocatie

Zo maak je trouwkaarten die perfect bij jullie passen

Zo maak je trouwkaarten die perfect bij jullie passen

Handige tips

Handige tips

De geschiedenis van de trouwring

De geschiedenis van de trouwring

Wat moet je allemaal regelen voor een succesvol huwelijk

Wat moet je allemaal regelen voor een succesvol huwelijk
Bezoek ook de website:

Trouwen in Utrecht

Volg ons op social media