Beauty & trouwen: bruidsmake-up, bruidskapsels, nail-art en health

De bruidsmake-up, bruidsnagels en het bruidskapsel zijn voor iedere bruid een belangrijk onderdeel van de voorbereiding op het trouwen. Wij hebben hier een aantal professionele beauty-specialisten voor je geselecteerd, die gespecialiseerd zijn in de bruidsmake-up, nail-art, health en bruidskapsels. Op de pagina's van deze beauty-specialisten kun je eenvoudig en vrijblijvend informatie aanvragen of een afspraak maken voor jouw bruidsmake-up.

Beauty
FaceDesign
FaceDesign
Amsterdam
Bruids & Beautystudio Sylvia
Bruids & Beautystudio Sylvia
Almere
Lookslikereny Beauty Studio
Lookslikereny Beauty Studio
Roermond

De voorbereiding voor de bruidsmake-up

Voor de bruidsmake-up, de nail-art en het trouwkapsel adviseren we wel dat je voor een professionele visagist en hairstylist moet kiezen. Als je jouw beauty specialist hebt gevonden, kies dan ook voor een proefmake-up en proef-bruidskapsel. De proefsessie gebeurd meestal zo'n 4 tot 6 weken voor de trouwdatum. Vraag eventueel ook of de bruidsmoeders en bruidsmeisjes op jullie trouwdag in de make-up willen of mogen. Neem bij een proefsessie wel de eventuele accessoires en sluier mee die je tijdens het trouwen draagt.

Informatie, beschikbaarheid en tarieven

Je kunt hier bij iedere hair & make-up-stylisten online informatie, tarieven en een proefsessie aanvragen. Denk dus niet alleen aan de bruidsmake-up, maar kijk ook vast vooruit naar het bruidskapsel én bruidsnagels. Vraag info en beschikbaarheid aan via de formuliertjes op iedere pagina. Deze komen rechtstreeks bij de bruidsstylisten binnen. Succes!

Overzicht per plaats voor Beauty in Noord Holland

AmsterdamBezoek ook de website:

Trouwen in Utrecht

Volg ons op social media