Romantiek op twee wielen: naar je bruiloft op de scooter

Romantiek op twee wielen

Voordat je begint met de organisatie van de bruiloft is het belangrijk dat je eerst een stijl of thema kiest. Daar kun je dan alle onderdelen op aanpassen. Zo kun je heel gericht de trouwdag organiseren. Dit scheelt alweer mooi veel tijd bij het zoeken van een locatie, de trouwkleding, catering en niet te vergeten… het trouwvervoer.

Het is jullie dag

Vergeet niet als je straks gaat trouwen, dat het een van de mooiste dagen van jullie eigen leven moet worden. Zorg er dus voor dat je de trouwdag gaat inrichten in de stijl waar jullie jezelf het beste bij voelen. De standaard bruiloften zijn zo langzamerhand wel passé. Er is momenteel dus volop keus in te gekke eigentijdse ingrediënten om jullie trouwdag op maat voor jezelf te organiseren.

Unieke trouwdag

Op de scooter naar jullie bruiloft

Wil je een hippe eigentijdse bruiloft, dan mag je lekker out of the box denken als je de planningslijst gaat opstellen. Voor het trouwvervoer kun je hierbij denken aan een ludieke manier om straks op de trouwlocatie aan te komen als jullie gasten klaar staan om je te ontvangen. Super hip en trendy is momenteel om op een mooie vespa scooter op de bruiloft aan te komen. Bedenk alleen al eens wat een mooie plaatjes dit oplevert voor de fotoreportage van de bruiloft. Om van de reacties van de gasten nog maar niet te spreken!

Met de trouwjurk op de scooter

Bij de aanschaf van de trouwjurk is het echter wel slim om toch een beetje rekening te houden met het ritje op jullie nieuwe bolide op 2 wielen. Hoewel dat waarschijnlijk ook geen probleem zal opleveren, want een hippe bruiloft vraagt natuurlijk ook om een hippe trouwjurk. En dan hebben we het niet over een jurk met een lange sleep of allerlei tierelantijnen. Dus als je ervoor kiest om op een scooter naar de bruiloft te gaan, beslis dit dan wel voordat je de trouwjurk aanschaft. Ben je nog op zoek naar jouw droomjurk? Bekijk de mooiste collectie trouwjurken op Honeymoonshop.nl.

Scooter op je bruiloft

Ook plezier van de scooter na de bruiloft!

Als je een scooter als trouwvervoer jou helemaal te gek lijkt, dan ben je vast en zeker ook het type om in het dagelijkse leven lekker op zo’n hip vervoersmiddel rond te scheuren. Het plezier van de scooter krijgt dus ook nog een vervolg ná de trouwdag. En mocht je denken dat de aanschaf van een scooter niet binnen jullie bereik ligt, dan heb je dat echt mis. Want de prijzen vallen zeker mee en je kunt zelfs al een scooter leasen voor een klein bedrag per maand. En omdat je er ook ná de bruiloft nog jaren plezier van zult hebben, hoef je deze aanschaf dus niet in het budget van de trouwdag op te nemen.

Leuke adresjes

Alliance Trouwautoservice

Alliance Trouwautoservice

trouwvervoer met/zonder chauffeur
Chefs on Tour

Chefs on Tour

catering op locatie, bij u thuis of in ons proeflokaal

Ook interessant

Een luxe touringcar huren op je bruiloft is hot

Een luxe touringcar huren op je bruiloft is hot

De voorbereiding op het trouwen

De voorbereiding op het trouwen
Bezoek ook de website:

Trouwen in Utrecht

Volg ons op social media