Bruidsbeurzen in Noord-Holland

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Noord-Holland. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen die dan toevoegen aan deze pagina.

Trouwbeurs Alkmaar

Trouwbeurs Alkmaar

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Nu kunnen jullie beginnen met de voorpret. Samen met heel veel leuke trouwprofessionals uit de regio willen wij jullie graag helpen met de organisatie van jullie grote dag. Op een verrassende en interactieve manier nemen wij jullie mee naar de mooie tradities en trends die de trouwbranche te bieden heeft. Behalve een persoonlijke kennismaking gelden er vaak leuke aanbiedingen.

Kom zondag 30 januari 2022 van 10.00 tot 17.00 uur naar de trouwbeurs van &JOY. In samenwerking met de afdeling evenementen van het AFAS Stadion is dit de 8e editie van Trouwbeurs Alkmaar. Het evenement zal plaatsvinden in de stijlvolle Georg Kessler Lounge (etage 3).

Trouwbeurs Alkmaar is een inspiratieplein voor aanstaande bruidsparen en een thuiswedstrijd voor regionale trouwbedrijven. Jaarlijks verzamelen ruim 45 trouwexperts zich tijdens deze trouwbeurs in de voetbaltempel van Alkmaar.

Je kunt je auto gratis parkeren rondom het stadion. Online verkoop: € 7,50 per ticket inclusief een hippe en goedgevulde goodiebag. Reserveer via de website je entreetijd.
 

Datum:
30-01-2022
Locatie:
AFAS Stadion (etage 3)
Adres:
Stadionweg 1
Plaats:
Alkmaar
Aanvang:
10.00 uur
Sluiting:
17.00 uur
 
 
WeddingFair Lisse - 2022

WeddingFair Lisse - 2022

WeddingFair is er voor jou! Kom zondag 6 februari 2022 naar WeddingFair Trouwbeurs Lisse. Deze beurs is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw mooiste dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen aanstaande bruidsparen inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

Datum:
06-02-2022
Locatie:
Hotel Lowietje
Adres:
Heereweg 10
Plaats:
Lisse
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
Trouwbeleving XL @ Loods 6 Amsterdam

Trouwbeleving XL @ Loods 6 Amsterdam

Kom op zondag 20 februari 2022 naar het Trouwbeleving XL Event in Loods 6 in Amsterdam. Op deze prachtige, industri?le locatie vindt de leukste en gratis bruidsbeurs in Amsterdam plaats. Tijdens dit trouwevent kunnen jullie volop idee?n opdoen voor jullie grote dag. Of jullie nu op zoek zijn naar de leukste trouwbedrijven, tips voor een knallende party of op zoek zijn naar een unieke trouwjurk. Bij het Trouwbeleving XL Event in Loods 6 in Amsterdam zijn jullie aan het juiste adres.

Beleef, proef en geniet tijdens deze gratis te bezoeken bruidsbeurs op een unieke trouwlocatie in Amsterdam. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Hebben jullie altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar onder nadere wat een trouwambtenaar en live muziek voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een bijzondere beleving kunnen maken. Geniet van de heerlijke bruidstaart na de ceremonie en proost samen op jullie verloving!

Tijden real life trouwceremonie: 12.30 en 15.00 uur. Duur circa 25 minuten.

Voor 200 bruidsparen die zich aanmelden ligt er een leuke goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes klaar. Wil jij verzekerd zijn van deze toffe goodiebag? Meld je dan alvast aan!

Datum:
20-02-2022
Locatie:
Loods 6
Adres:
KNSM-Laan 143
Plaats:
Amsterdam
Aanvang:
11.00 uur
Sluiting:
16.00 uur
 
 
WeddingFair Nijmegen

WeddingFair Nijmegen

Kom zondag 20 februari 2022 naar WeddingFair Nijmegen. Het leukste trouwevent van Nijmegen en omgeving! Deze beurs is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw grote dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. Iedereen die trouwplannen heeft, kan in een vriendelijke en relaxte sfeer inspireren en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

Datum:
20-02-2022
Locatie:
Jan Massink Hal
Adres:
Jeroen Boschplein 2
Plaats:
Nijmegen
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Rotterdam - winter

WeddingFair Rotterdam - winter

WeddingFair Rotterdam organiseert op 27 februari 2022 een wintereditie. Deze beurs is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw grote dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, boho, elegant, traditioneel en meer. Bruidsparen kunnen in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling. Rondom het hotel is het betaald parkeren. Als je parkeer in de garage van het Hotel, dan kun je op de beurs een parkeerticket kopen voor € 5,00. De entree van de beurs is gratis.
 

Datum:
27-02-2022
Locatie:
World Hotel Wings
Adres:
Airportplein 55
Plaats:
Rotterdam
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Amstelveen

WeddingFair Amstelveen

WeddingFair Trouwbeurs Amstelveen vindt plaats op zondag 13 maart 2022 en is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw big wedding. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. Iedereen met trouwplannen kan in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

Datum:
13-03-2022
Locatie:
Emergohal
Adres:
Langs de Akker 3
Plaats:
Amstelveen
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Zwolle 2022

WeddingFair Zwolle 2022

Ga jij trouwen en ben je op zoek naar een trouwlocatie, trouwvervoer, trouwringen, een bruidsjapon, sieraden, bruidsmake-up, bedankjes, bruidssuikers, een professionele discoshow of live entertainment; dit en nog veel meer vind je bij WeddingFair Zwolle. Kom op zondag 20 maart gezellig naar de leukste trouwbeurs van Zwolle en omgeving. Deze beurs vindt plaats bij Het Event Center van Lumen (ingang 18). De entree is gratis. Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.
 

Datum:
20-03-2022
Locatie:
Hotel Lumen
Adres:
Stadionplein 20
Plaats:
Zwolle
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Utrecht 2022

WeddingFair Utrecht 2022

Willen jullie inspiratie op doen voor jullie grote dag? Kom dan op zondag 10 april naar WeddingFair Utrecht. Deze beurs is ontwikkeld om mega veel inspiratie op te doen voor jouw bruiloft. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep beperkt wordt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. Aanstaande bruidsparen kunnen in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.
 

Datum:
10-04-2022
Locatie:
Theater Stefanus
Adres:
Braziliëdreef 2
Plaats:
Utrecht
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Purmerend 2022

WeddingFair Purmerend 2022

Kom op zondag 24 april 2022 naar WeddingFair Purmerend. Dit weddingevent is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor de mooiste dag van je leven. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirerende en enthousiaste bedrijven uit de trouwbranche ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.
 

Datum:
24-04-2022
Locatie:
Markthal
Adres:
Koestraat 52
Plaats:
Purmerend
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Fijnaart

WeddingFair Fijnaart

WeddingFair is er voor jou! Dit leuke trouwevent in Fijnaart is ontwikkeld om mega veel inspiratie op te doen voor jouw mooiste dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep beperkt wordt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, boho, elegant, traditioneel en meer. Bruidsparen kunnen in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De toegang is gratis.
 

Datum:
15-05-2022
Locatie:
De Parel
Adres:
Prinses Margrietstraat 15
Plaats:
Fijnaart
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Rotterdam - voorjaar 2022

WeddingFair Rotterdam - voorjaar 2022

WeddingFair Trouwbeurs Rotterdam vindt plaats op zondag 29 mei 2022 en is ontwikkeld om mega veel inspiratie op te doen voor jouw grote dag. Het aanbod tijdens dit event is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kan iedereen met trouwplannen inspirerende en enthousiaste bedrijven uit de trouwbranche ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.
 

Datum:
29-05-2022
Locatie:
World Hotel Wings
Adres:
Airportplein 55
Plaats:
Rotterdam
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 


Meld je aan als trouwbedrijf

Aanmelden

Volg ons op social media