Bruidsbeurzen in Noord-Holland

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Noord-Holland. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen die dan toevoegen aan deze pagina.

WeddingFair Rotterdam - voorjaar 2022

WeddingFair Rotterdam - voorjaar 2022

WeddingFair Trouwbeurs Rotterdam vindt plaats op zondag 29 mei 2022 en is ontwikkeld om mega veel inspiratie op te doen voor jouw grote dag. Het aanbod tijdens dit event is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kan iedereen met trouwplannen inspirerende en enthousiaste bedrijven uit de trouwbranche ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.
 

Datum:
29-05-2022
Locatie:
World Hotel Wings
Adres:
Airportplein 55
Plaats:
Rotterdam
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Purmerend 2022

WeddingFair Purmerend 2022

Kom op zondag 12 juni 2022 naar WeddingFair Purmerend. Dit weddingevent is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor de mooiste dag van je leven. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirerende en enthousiaste bedrijven uit de trouwbranche ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.
 

Datum:
12-06-2022
Locatie:
Markthal
Adres:
Koemarkt 52
Plaats:
Purmerend
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 


Bezoek ook de website:

Trouwen in Utrecht

Volg ons op social media