Met deze tips krijgt jouw huid die natural glow op jouw trouwdag

Huidverzorging bruiloft

Menig bruid herkent zich in het scenario van wakker worden met een huid waar een puistje opdoemt. Dat is zó niet wat je wilt op je grote dag! Als je van nature een vette huid hebt, is het begrijpelijk dat je hier zorgen om kunt hebben. Ook met een gemengde of droge huid kunnen rode plekjes, vlekjes of andere oneffenheden optreden. Gelukkig is er met deze tips veel aan te doen. Zodat jij ook met die natural glow van je trouwdag kunt genieten. 

Gebruik goede verzorgingsproducten in de periode voor je trouwt

Een natuurlijke glow krijg je met de producten van Augustinus Bader. Er is een ruim assortiment verzorgingsproducten van Augustinus Bader bij Douglas te koop. Het unieke aan deze schoonheidsproducten?

Door de vele vitaminen en aminozuren word je huid gestimuleerd om zelf nieuwe cellen aan te maken. Dit zorgt ervoor dat je huid in topconditie komt. Een metamorfose die je lichaam zelf in werking zet! En zo krijg jij die prachtige natural glow op je trouwdag.

Huidverzorging voor je bruiloft

Drink voldoende

Om het proces van aanmaak van nieuwe huidcellen te bevorderen helpt water drinken! Drink voldoende water op een dag. Afvalstoffen worden zo snel afgevoerd. Je zult het ook merken aan de conditie van je huid. Geen rimpels, wallen of een droge en strakke huid als je vochtbalans op orde is. 

Je kunt ook het water drinken met een stukje komkommer of citroen erin. Lekker en gezond. Zo hou je dagelijks voldoende water drinken wel vol.

Blijf weg uit de felle zon

Ook niet in de felle zon gaan zitten (en zeker niet zonder bescherming) is fijn voor je huid. Hoe lekker die zon ook is, een rode of verbande gezichtshuid kan gevaarlijk zijn. Is er een zonnige dag? Verwen je huid dan met een goede zonnebrand én gezichtscrème waar deze bescherming in zit. Ook een hoed op kan een extra bescherming zijn voor je huid.

Verzorging voor je gezicht

Gezond eten en drinken

Veel groente en vitamines zitten bomvol vitamine C. Bijvoorbeeld sinaasappels en kiwi's. Als je deze blijft eten en ook groente spinazie eet, is je huid je heel dankbaar. Daarnaast kun je ook de bloedsomloop van je huid een handje helpen. Was je gezicht met enkel koud water. Dit geeft een flinke oppepper voor de bloedsomloop in je gezicht. Het resultaat?

Een mooie huid met de perfecte teint. Zo straal je van binnen en buiten op jullie trouwdag.

Heb jij de juiste verzorgingsproducten voor je huid al uitgekozen?

Leuke adresjes

Bruids & Beautystudio Sylvia

Bruids & Beautystudio Sylvia

bruidsverzorging aan huis

Ook interessant

Wat moet je allemaal regelen voor een succesvol huwelijk

Wat moet je allemaal regelen voor een succesvol huwelijk

Trouwen? Lees hier wat er allemaal bij komt kijken!

Trouwen? Lees hier wat er allemaal bij komt kijken!

De voorbereiding op het trouwen

De voorbereiding op het trouwen

Veel gestelde vragen over Met deze tips krijgt jouw huid die natural glow op jouw trouwdag

Dat verschilt echt per huid-product en ook waar je het product voor gebruikt... een schone gladde huid, een stralende huid. Neem voor je trouwdag geen risico's. Laat je adviseren door een specialist. Dat kan een goede winkel zijn, zoals Douglas e.d. of een ervaren schoonheidsspecialist, die vind je op deze pagina in de categorie "Beauty".
Behandelingen voor een mooie huid op de trouwdag verschillen per persoon. De toestand van jouw huid speelt daarbij de grootste rol. Neem dus contact op met een schoonheidsspecialist om vast te stellen welke behandeling voor jou geschikt is.Bezoek ook de website:

Trouwen in Utrecht

Volg ons op social media