Wil jij ook een spannende huwelijksnacht?

Spannende huwelijksnacht bruiloft

De dag waar je zo naar uit hebt gekeken, is bijna voorbij. Je zwaait de laatste gasten uit en vertrekt met je partner naar de slaapkamer. Of je nu verblijft in een luxe suite, Bed & Breakfast, appartement, hotelletje of lekker thuis, je weet dat dit een mooie avond gaat worden. De huwelijksnacht moet iets speciaal zijn, maar je wilt het niet belasten met te hoge verwachtingen. Maak de huwelijksnacht onvergetelijk met deze intieme tips. 

Flirt met elkaar tijdens het huwelijk

Natuurlijk ben je deze dag veel met je gasten bezig, maar neem ook zeker even tijd voor elkaar. Zoek elkaar op, raak elkaar aan of geef een kus. Deze kleine dingen zorgen ervoor dat je op elkaar gericht bent en bouwen anticipatie op naarmate de huwelijksnacht dichterbij komt.

Flirten tijdens het huwelijk

Zorg voor heerlijke geuren in de slaapkamer

Ze zeggen dat geuren worden meegenomen naar het emotionele centrum van je hersenen. Wat houdt dit in? Hier kunnen herinneringen, emoties en gemoedstoestanden gestimuleerd worden. Ze kalmeren, ontspannen, stimuleren of prikkelen. Wanneer je een hotelkamer hebt geboekt, zorg er dan voor dat er een boeket bloemen bij het bed staat, evenals geurkaarsen. Je kunt ook een paar druppels etherische olie op je lakens sprayen. En er wordt gezegd dat ylang-ylang, lavendel, sandelhout en jasmijn-geuren de opwinding en seksuele begeerte verhogen. Dus probeer het zeker uit!

Achtergrondmuziek 

Wanneer je door je partner over de drempel van de suite wordt gedragen, kun je jullie favoriete nummers laten afspelen. Of laat het nummer van jullie eerste dans zachtjes op de achtergrond spelen als je de slaapkamer ingedragen wordt. 

Flirten bruiloft

Zorg voor sexy lingerie

De huwelijksnacht mag best een beetje spannend zijn. Trek een sexy lingerie setje aan van bijvoorbeeld van zachte zijde. Misschien is dit niet een heel origineel idee, maar het valt zeker in de smaak! Laat je eventueel adviseren in de winkel, want zij hebben er verstand van.

Deel eten met elkaar op bed

Zet een heerlijke schaal aardbeien, meloenen, chocoladetruffels of andere sappige snacks bij het bed neer. Voed elkaar met deze heerlijke snacks, want dit is een fantastische manier om intiem te worden voordat je intiem wordt. 

Eten op bed

Regel een massage

Direct na de bruiloft kun je een massage regelen in je hotelkamer. Dit zal je helpen om de stressvolle knippen in je lichaam uit te werken, moe van dansende voeten te kalmeren en je allebei in een zeer ontspannen en gezellige gemoedstoestand te brengen. 

Zorg voor wat spanning

Voor veel vrouwen is de eerste keer dat ze seks hebben met hun partner, het meest spannend. Jullie hebben het waarschijnlijk al met elkaar gedaan, maar probeer een deel ervan opnieuw te beleven. Je kunt bijvoorbeeld naar dezelfde muziek luisteren die je toen speelde, de parfum dragen die je toen had of opschrijven wat er zo spannend aan jullie eerste keer was en dat voorlezen. Je kunt het ook over een andere boeg gooien. Koop bijvoorbeeld een seksspeeltje voor elkaar. Zo voelen jullie je allebei op je gemak bij het idee en kun je plezier hebben ze uit te proberen. Je kunt een buttplug kopen bij Easytoys.nl, maar er zijn ook nog heel veel andere speeltjes verkrijgbaar. 

Massageolie bruiloft

Vervang de alledaagse gloeilamp voor sfeervolle verlichting

Vervang de alledaagse gloeilamp door een rode of blauwe lamp. Dit zorgt voor een zachte, romantische gloed. Wanneer je een suite of hotelkamer hebt geboekt, is dit misschien wat lastig. Je kunt ook eventueel de ceremoniemeester of de hotelmanager vragen de kamer met kaarsen te vullen en aan te steken vlak voordat jullie aankomen.

Ga lekker in bad

Beschikt jullie suite of hotelkamer over een bad? Bereid je dan voor. Strooi rozenblaadjes in het bad, zorg voor massageolie en steek kaarsen aan. Maar denk ook aan sponzen of luffa’s om elkaar mee te wassen. Geniet ervan!

Bad in hotel

De realiteit is dat de huwelijksnacht niet altijd romantisch is. Misschien heb je wel iets te diep in het glaasje gekeken en val je direct in slaap of ben je te nieuwsgierig naar de cadeaus en ga je eerst alle kaartjes lezen en het geld tellen. Je kunt de huwelijksnacht niet overdoen, dus maak er iets speciaals van. 
Bezoek ook de website:

Trouwen in Utrecht

Volg ons op social media