Trouwschip Bounty prachtig partyschip in Noord-Holland

 • 06_trouwschip_bounty_partyschip
 • 05_trouwschip_bounty_feestzaal
 • 04_trouwschip_bounty_huwelijksfeest
 • 03_trouwschip_bounty_feestboot
 • 02_trouwschip_bounty_feestlocatie
 • 01_trouwschip_bounty
 • 06_trouwschip_bounty_partyschip
 • 05_trouwschip_bounty_feestzaal
 • 04_trouwschip_bounty_huwelijksfeest
 • 03_trouwschip_bounty_feestboot
 • 02_trouwschip_bounty_feestlocatie
 • 01_trouwschip_bounty
Naar de website  

Trouwen op een uniek partyschip

“Elkaar het ja- woord geven in een onvergetelijke ceremonie, waarin jullie voor elkaar kiezen in liefde en vriendschap. Op een locatie en tijd die jullie past.”

Elk huwelijk is speciaal. Wij adviseren jullie daarom graag op maat, waardoor jullie op romantische wijze trouwen op het water zoals jullie dit zelf graag wensen. Niet doen wat hoort, maar waarmee jullie trouwdag een onvergetelijke belevenis wordt. Jullie gasten, ‘jong & oud’, zullen nog vaak terugdenken aan dit schitterende partyschip.

Bounty is een prachtig dwarsgetuigd zeilschip (brigantijn) die tot 1977 dienst deed als viskotter op de Noordzee. In 2004 is zij getransformeerd tot een luxe traditioneel zeilschip en behoort het schip tot de 5 mooiste schepen van Nederland. 

Vanwege dat Bounty een voormalig zeeschip is geweest, steekt ze dieper dan het gemiddelde zeilschip. Hierdoor ligt het schip stabieler in het water, wat extra comfort geeft voor jong, oud en zelfs mensen met een beperking.

Haar thuishaven is Bataviahaven te Lelystad, maar dit schip kan ook vanuit andere havens vertrekken: Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Urk en Kampen.

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen

Ondanks dat de term ‘huwelijksbootje’ al sinds jaar en dag bestaat is het trouwen op een partyschip niet vanzelfsprekend. Zeilend kan er getrouwd worden tot max. 50 pers. en stilliggend aan de wal kan dit aantal uitgebreid worden tot 85!

Maak een gratis proefvaart!

Kom geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en ontvang een waardebon voor 2 personen om de sfeer te proeven.

Trouwlicenties

Bounty biedt trouwen op het water aan voor de gemeenten; Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn en Lelystad.

Keurmerk Trouwen

Klant en service gericht; Bounty bezit als enigste Trouwschip het NTBO (Nederlandse TrouwBranche Organisatie) Keurmerk Trouwen. Door jaarlijkse screening van een onafhankelijk onderzoeksbureau met bezoek van een mystery guest, ontvangt Bounty hoge cijfers.

Wist je dat?

Trouwen op het water in Nederland echt heel bijzonder is. De gemeente Lelystad biedt een heel ruim varend trouwgebied aan op het Markermeer en IJsselmeer, waardoor de trouwceremonie 'echt zeilend' gaat plaatsvinden. Gemeente Amsterdam biedt trouwen 24 uur per dag en 7 dagen per week aan. Je kunt dus ook trouwen op zondag of in de avond met een mooie zonsondergang. Hou je van een nachtelijk feestje? Ja ook s‘nachts kun je in Amsterdam trouwen. Super mooi in combinatie met een mooie LED show, met verlichte zeilen het ja-woord geven! 

Trouwschip Bounty


Amsterdam - Volendam - Hoorn
0320-820204 / 0651173043

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Utrecht

Volg ons op social media