Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Rederij Belle vier schitterende partyschepen in Amsterdam

Bruiloft op een partyschip in Amsterdam bij Rederij Belle

Trouwen op een partyschip in Amsterdam doe je bij Rederij Belle. Wij hebben voor jouw bruiloft 4 mooie partyschepen uit de jaren 20 beschikbaar die varen over de Amstel en door de Amsterdamse grachtengordel. Liever iets anders? Misschien is dan stoomschip Succes de geschikte locatie om elkaar het ja woord te geven.

Officiële trouwlocaties van de gemeente Amsterdam

De partyschepen van Rederij Belle zijn officiële trouwlocaties van de gemeente Amsterdam. Dat betekent dat je ook echt op het schip kunt trouwen: een ambtenaar van de Burgerlijke Stand kan aan boord het huwelijk voltrekken, mits de boot zich binnen de stadsgrenzen bevindt.

Kies je eigen BABS

Jullie huwelijk kan ook voltrokken worden door een familielid, vriend(in) of bekende. Hij of zij wordt dan voor één dag benoemd tot Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Dat dien je wel tijdig aan te vragen.

Trouwlocaties in Amsterdam

Mocht je een andere trouwlocatie in Amsterdam in gedachten hebben, wij werken samen met de volgende partijen: De Duif, de Stopera, de Amstelkerk, Onze lieve heer op solder, de IJ-Kantine, de Hortus Botanicus, het Scheepvaartmuseum, het West-Indisch huis, de Beurs van Berlage, Strand Zuid, het Amstelhotel, The Grand en Stadsherstel Amsterdam.

De tijdsduur van de bruiloft boottocht samen met de catering kunnen vooraf worden overeengekomen.


Naarderstraat 5-7
1398XR  MUIDEN
Tel: 0294-261433
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie