Trouwen op Wielen maak uw dag compleet met stijlvol trouwvervoer!

 • 6_trouwen_op_wielen_oldtimer-huren
 • 5_trouwen_op_wielen_trouwvervoer-met-chauffeur
 • 4_trouwen_op_wielen_oldtimer-verhuur
 • 3_trouwen_op_wielen_legervoertuigen-voor-bruiloft
 • 2_trouwen_op_wielen_stoere-trouwauto-huren
 • 1_trouwen_op_wielen_trouwvervoer
 • 6_trouwen_op_wielen_oldtimer-huren
 • 5_trouwen_op_wielen_trouwvervoer-met-chauffeur
 • 4_trouwen_op_wielen_oldtimer-verhuur
 • 3_trouwen_op_wielen_legervoertuigen-voor-bruiloft
 • 2_trouwen_op_wielen_stoere-trouwauto-huren
 • 1_trouwen_op_wielen_trouwvervoer
Naar de website  

Trouwen op Wielen bezorgt jullie een grote glimlach!

De jurk, de taart, de locatie. Alles is geregeld voor jullie grote dag! Nou ja, bijna alles. Daar hoort natuurlijk ook een stijlvolle trouwauto bij! Voor welke stijl kiezen jullie? Voor een luxe staffcar, een stoere jeep of een krachtige truck? Een ervaren chauffeur in gepast legergroen uniform rijdt jullie van plek tot plek en staat de hele dag voor jullie klaar! Bekijk hieronder de verschillende trouwauto's.

Plymouth Staffcar uit 1941

Een luxe auto die tijdens de Tweede Wereldoorlog is gebruikt voor het vervoer van hoge officieren achter het front. Het verschil met de Plymouth en andere legervoertuigen zie je al gelijk aan de rondingen in het koetswerk, verschillende accessoires en de lederen bekleding. Deze trouwauto heeft een zeer grote instapruimte en bevat veel beenruimte, wat handig is bij een lange bruidsjurk. De Plymouth is voorzien van verwarming, wat zeer luxe was in die tijd! Ook is de auto waterdicht en daardoor uitermate geschikt voor het Hollandse weer. Jullie gasten en de mensen op straat zullen naar binnen willen kijken om te zien wie er in zo'n luxe en unieke trouwauto vervoerd wordt. Op de trouwlocatie horen de gasten jullie al aankomen door het geloei van de sirene in deze schitterende trouwauto.

GMC Truck

Dit is het grootste werkpaard wat betreft vervoer over land van de Tweede Wereldoorlog. Alles wat er aan het front nodig was, werd vervoerd door deze niet te slopen trucks. De bak is voorzien van inklapbare banken waardoor deze legervoertuigen ook zeer geschikt waren voor het transport van troepen. Hoe bijzonder is het om jullie gasten in colonne van de trouwlocatie naar de feestlocatie mee te laten rijden met dit trouwvervoer! Een mooie feestelijke optocht met jullie voorop in de Nekaf Jeep of Plymouth Staffcar. We kunnen tien GMC trucks inzetten waardoor al het gezelschap mee kan in deze avontuurlijke GMC's. 

Amerikaanse Nekaf Jeep uit 1956

De Jeep is voor ons een heel speciaal voertuig. Toen ik (Lars) 14 jaar oud was, heb ik samen met mijn vader de auto gerestaureerd. Ik rij er daarom altijd met veel plezier mee rond. Dit is een sterke jeep waar je op kunt vertrouwen en die tegen alle invloeden en obstakels bestand is. Deze type Jeep is gebruikt in de Vietnamoorlog. Iedereen zal jullie al van verre zien en horen aankomen wat prachtige fotomomenten oplevert. Ook voor de trouwreportage is dit een stoere auto waar geen enkele pose, zoals in de Jeep staan of op de motorkap zitten, te gek is! Met regenachtig weer zit de kap er in no-time op en blijven jullie droog. 

Amerikaanse Willys Jeep uit 1942

Last, but not least: de Willys Jeep. Een iconisch voertuig uit de Tweede Wereldoorlog. Iedereen die ook maar een klein beetje interesse heeft in de Tweede Wereldoorlog kent dit voertuig. Voor veel mensen op leeftijd is dit een voertuig van vreugde en blijdschap omdat de bevrijders destijds vaak in een Willys Jeep aan kwamen rijden. Iedereen ziet jullie al van verre aankomen wat mooie fotomomenten oplevert. Ook deze auto is zeer geschikt voor de bruidsreportage. Geen enkele pose is te gek! Wanneer het regent, kan de kap er in no-time worden opgezet en blijven jullie droog. 

Trouwen op Wielen

Zeldenrust 5
1671GW Medemblik
0623975661

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Utrecht

Volg ons op social media