OneLife Film trouwfilm op jullie favoriete muzieknummers

  • 4_onelife-film_video-bruiloft
  • 3_onelife-film_videograaf
  • 2_onelife-film_trouwfilm
  • 1_onelife-film_videoreportage
  • 4_onelife-film_video-bruiloft
  • 3_onelife-film_videograaf
  • 2_onelife-film_trouwfilm
  • 1_onelife-film_videoreportage
Naar de website  

De bruiloft vastleggen

Wij zijn waarschijnlijk de eersten die op jullie bruiloft aanbellen. Terwijl jullie, samen of los van elkaar - aan de capuccino zitten, beginnen wij met de eerste opnames. Eindelijk is het zover; vandaag gaan jullie elkaar het ja-woord geven!

Onze cameraman is bescheiden aanwezig en bezit het charisma en de kwaliteit om op een prettige manier 'in te blenden' bij jullie dierbaren, waardoor iedereen zichzelf kan zijn. Vanzelfsprekend worden de grote momenten gefilmd zoals jullie eerste ontmoeting en het ja-woord, maar hij heeft juist ook oog voor details, emoties en alle dierbare mensen om jullie heen. 

Vanaf de eerste opname, is achter de schermen een professioneel editor hard aan het werk. Op jullie favoriete muziek worden de high-lights van jullie bruiloft vereeuwigd. Hier gebeurt het! De magie van de juiste beelden, de juiste emotie en de juiste muziek.

Zodra jullie 's avonds een mooie entree maken op het avondfeest, starten wij jullie trouwfilm op een groot scherm. Dit is een indrukwekkend moment waarin jullie met al jullie familie en vrienden deze mooie dag herbeleven. Dit is succesverzekerd en geeft een ongelooflijk gevoel van verbinding. 

De cameraman filmt tijdens en na de vertoning gewoon door. Jullie entree, openingsdans en de kolkende dansvloer worden toegevoegd aan de vertoonde film en de link naar van de complete versie ontvangen jullie binnen twee dagen.

 

OneLife Film


Laren
0610551588

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Utrecht

Volg ons op social media