Dansschool Pasofino Voor een openingsdans waar de liefde van af spat

  • 4_dansschool_pasofino_dansles_bruiloft
  • 3_dansschool_pasofino_dansles_trouwerij
  • 2_dansschool_pasofino_bruiloftsdanscursus
  • 1_dansschool_pasofino_openingsdans_bruiloft
  • 4_dansschool_pasofino_dansles_bruiloft
  • 3_dansschool_pasofino_dansles_trouwerij
  • 2_dansschool_pasofino_bruiloftsdanscursus
  • 1_dansschool_pasofino_openingsdans_bruiloft
Naar de website  

Openingsdans op maat

U gaat trouwen en wilt een openingsdans op maat leren dansen, of u kunt al dansen en wilt graag een eigen danschoreografie laten maken voor uw huwelijk.

Wil je een openingsdans voor je bruiloft leren op de maat van je eigen uitgezochte muziek? Bij ons bent u aan het juiste adres voor een originele openingsdans, een unieke openingsdans, een hippe openingsdans, of een aparte openingsdans, kortom eentje waar u samen blij van wordt en die uw gasten nooit meer zullen vergeten.

Volg nu een gratis proefles in Zaandam of Zwaag!

KLIK HIER VOOR EEN GRATIS PROEFLES >>>

Meerdere dansstijlen verwerkt in de openingsdans

De openingsdans op maat kan uit één of meer dansstijlen bestaan. Wij werken samen met een DJ die ook een mix voor jullie kan maken, waarin meer dansstijlen kunnen worden verwerkt. Daarbij begin je bijvoorbeeld met een romantisch schuifeltje, waarmee je je gasten op een dwaalspoor brengt. Ze denken dan dat jullie alleen maar kunnen schuifelen, maar jullie kwamen gewoon op stoom. Jullie starten daarna pas echt. Als jullie voor een mix kiezen, volgt bijvoorbeeld als tweede de Rumba, de dans van de liefde. Daarna kunnen jullie up tempo gaan met de Salsa: de meest populaire dans van Nederland op dit moment.

Na de keuze voor de dansen (waarbij we jullie ook kunnen helpen) zorgen we dat jullie de basis leren van de uitgekozen dansen. Daarna gaan we de diepte in, waarbij het mogelijk is om in korte tijd door te groeien naar een vijfdejaars dansniveau.

Tijdens de lessen is het mogelijk om zowel offline als online danspassen aan te leren. Daarbij geldt natuurlijk: hoe meer je oefent, hoe meer je leert. Offline zijn onze live dansafspraken, waarbij wij een nieuwe dans-move met jullie doornemen. Online is er de mogelijkheid om alvast verder te gaan met de volgende dansles.

Bij een bruiloft verwacht men een eerstejaars dansniveau, maar wij gaan in de derde les verder met een tweedejaars dansniveau. Daarnaast werken we wekelijks aan het aanleren van specials, denk aan een lift (zoals in Dirty Dancing). Door de specials wordt het een echte show, waarmee jullie je gasten met open mond laten genieten van wat jullie hebben geleerd.

Gratis proefles!

De proefles is bedoeld om een indruk te krijgen van wie wij zijn en wat wij jullie kunnen bieden, en of jullie graag met ons willen doorgaan. Tijdens deze proefles hebben we een bijzonder aanbod met heel veel extra mogelijkheden. Jullie kunnen jezelf opnemen en het filmpje aan ons doorsturen voor drie tips om het dansen te verbeteren. Zorg wel voor een opgeladen mobiele telefoon met opslagcapaciteit, dan kunnen jullie alles wat we voordoen ook filmen, zodat jullie thuis verder kunnen oefenen.

Vrijgezellenfeest

Ook voor je vrijgezellenfeest ben je bij Dansschool Pasofino op het juiste adres, Dansschool Pasofino heeft namelijk een originele workshop ontwikkeld.

Om een beeld te krijgen hoe zo'n wordkshop is, kun je kijken op onze website. We hebben “hulpheren” geregeld voor deze dag. Een geweldige belevenis waar de bruid nog lang naar terug kijkt.

Dansschool Pasofino

Blooksven 40
1504 AN Zaandam
020 8968186

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Utrecht

Volg ons op social media