Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

DeVolkswagenPhotobooth.nl keuze uit 5 sfeervolle fotohokjes

Het origineelste fotohokje!

Een sfeervol fotohokje huren op jullie bruiloft? Met een Volkswagen Photobooth stelen jullie de show! Door een oldtimerbusje met fotohokje te huren, krijgen jullie gasten een bijzondere herinnering. Niet alleen vanwege de vrolijke foto's, maar ook vanwege de unieke beleving. 

Mobiel fotohokje voor bruiloften

De meeste mensen zijn nog steeds dol op geprinte foto's. Een 'ouderwets' fotohokje is dan ook wel een welkome afwisseling op alle vluchtige, digitale selfies! Willen jullie een Volkswagen Photobooth huren? Dan krijgen jullie fotoherinneringen en entertainment in een. Een leuk pluspunt: jullie gasten kunnen onbeperkt foto's maken. Elke foto wordt twee keer geprint en is digitaal beschikbaar!

De grootste Volkswagen Photobooth aanbieder

Wat begon als een passie voor Volkswagenbusjes, is al snel uitgegroeid tot een collectie van vijf verschillende kleuren oldtimers. Vrolijke Volkswagenbusjes die bij iedereen een glimlach tevoorschijn toveren! Inmiddels mogen wij ons de grootste aanbieder in Nederland en België noemen. Wil je ook een originele photobooth huren? Informeer naar onze Photobooths en "Tell your story with a smile!". 

Keuze uit 5 verschillende Photobooth busjes

De Volkswagen Photobooth is mogelijk in 5 verschillende kleuren busjes. Jullie kunnen kiezen uit:

• Mintgroene Minty
• Lichtblauwe Blue Ocean
• Zandkleurige Sandy
• Witte Miss White
• Lila Lilly


Pascalbaan 2
3439MP  NIEUWEGEIN
Tel: 030-7470041 / 0640947644
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie