Hoe maak jij er een spannende huwelijksnacht van?

Een spannende huwelijksnacht

Nadat de laatste gasten vertrokken zijn, begint het beste deel van de bruiloft; de huwelijksnacht. De huwelijksnacht moet iets speciaals zijn, maar je wilt het niet belasten met te hoge verwachtingen. De meeste koppels wonen al samen voordat ze gaan trouwen, dus ze willen dan extra uitpakken bij deze bijzondere nacht. Je hoeft je echt niet uit te sloven om er een geweldige huwelijksnacht van te maken, er zijn kleine dingetjes die pasgetrouwde stellen kunnen doen. Hier volgen enkele eenvoudige manieren om je huwelijksnacht onvergetelijk en spannend te maken. 

Massageolie, kaarsen en romantische muziek

Als het avondfeest afgelopen is, gaan jullie naar de slaapkamer. Of je nu verblijft in een luxe bruidssuite, Bed & Breakfast, appartement, hotel of lekker thuis, je weet dat dit een bijzondere avond gaat worden. Steek de kaarsjes aan, laat het bad vol lopen met warm water, tover de massageolie tevoorschijn en schenk nog een goed glas champagne in. 

Massageolie bruiloft

Seks tijdens de huwelijksnacht

De dag waar je zo naar toe hebt geleefd, is omgevlogen. Er is nu eigenlijk nog maar één ding wat jullie te wachten staat na al die stress: een romantische vrijpartij die tot in de vroege uurtjes duurt. Realiteit: Slechts 25% van de pasgetrouwde stellen heeft seks tijdens de huwelijksnacht. Dit komt doordat veel stellen iets te diep in het glaasje hebben gekeken en dus binnen een paar tellen in slaap vallen. Er zijn ook stellen die liever de cadeaus bekijken, kaarten lezen en het geld gaan tellen. Je kunt de huwelijksnacht zo spannend maken als je zelf wilt. Zoek bijvoorbeeld samen leuke seksspeeltjes uit. Zo voelen jullie je allebei op je gemak bij het idee en kun je ze met veel plezier uitproberen. Denk aan anaaltoys bij Easytoys.be, maar er zijn ook andere speeltjes verkrijgbaar. 

Kleding uit? Yes please!

Waarschijnlijk heb je al veel artikelen gelezen van andere bruidsparen die geen seks hadden tijdens de huwelijksnacht. Ook jouw vrienden en/of vriendinnen herinneren jou eraan dat het geen wilde nacht zal worden omdat je te uitbundig gefeest hebt. Maar is dit echt zo? Jij dacht misschien wel dat je vrienden saai waren, maar alles wat jouw verteld is klopt 9 van de 10 keer ook nog. Je bent gewoon heel erg moe van al het feesten. Maar hè, je kunt de huwelijksnacht niet overdoen, dus maak er iets speciaals van!

Een spetterend huwelijksfeest

Hoe snel gaat die bruidsjurk uit?

Je partner tilt je natuurlijk over de drempel van de slaapkamer. En dan moet nu die prachtige bruidsjurk uit. Maar hoe dan? Al die prachtige knoopjes die los moeten worden gemaakt. Je partner die misschien wel te dronken is om te helpen. Shit, dat zit niet mee zeg! Vraag eventueel aan je ceremoniemeester of zij de knoopjes los kan maken met een haaknaald. En wollah, je trouwjurk is zomaar uit. 

Met de trouwauto of taxi naar het hotel

Moeten jullie nog met de trouwauto of taxi naar het hotel? Laat dit dan regelen door familieleden of de ceremoniemeester. Je wil toch niet uren buiten staan wachten om een taxi te regelen? Het zou nog idealer zijn wanneer de trouwlocatie beschikt over een luxe suite. Zo hoef je alleen maar over de drempel getild te worden van de suite en kan de huwelijksnacht beginnen. 

Leuke adresjes

Rolls Rent

Rolls Rent

de Trouwauto Specialist
Bruidshuis Elly

Bruidshuis Elly

het adres met prachtige bruidslingerie
Hotel Flora Batava

Hotel Flora Batava

breng de huwelijksnacht door aan de Vecht

Ook interessant

Ze zegt JA en nu?

Ze zegt JA en nu?

Wil jij ook een spannende huwelijksnacht?

Wil jij ook een spannende huwelijksnacht?
Bezoek ook de website:

Trouwen in Utrecht

Volg ons op social media