Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

DeVolkswagenPhotobooth.nl maak de leukste foto's!

Het origineelste fotohokje!

Op zoek naar een echte eyecatcher voor jullie bruiloft? Huur dan een Volkswagen Photobooth. Hiermee stelen jullie de show! Door een oldtimerbusje met fotohokje te huren, krijgen jullie gasten een geweldige herinnering. Niet alleen vanwege de vrolijke foto's, maar ook vanwege de unieke beleving.  

Mobiel fotohokje voor bruiloften

De meeste mensen zijn nog steeds dol op geprinte foto's. Een 'ouderwets' fotohokje is dan ook wel een welkome afwisseling op alle vluchtige, digitale selfies! Huren jullie een Volkswagen Photobooth? Dan krijgen jullie fotoherinneringen en entertainment in een. Een leuk pluspunt: jullie gasten kunnen onbeperkt foto's maken. Elke foto wordt twee keer geprint en is digitaal beschikbaar!

De grootste Volkswagen Photobooth aanbieder

Het is begonnen met een passie voor Volkswagenbusjes, maar dit is al snel uitgegroeid tot een collectie van vijf verschillende kleuren oldtimers. Vrolijke Volkswagenbusjes die bij iedereen een glimlach tevoorschijn toveren! Inmiddels mogen wij ons de grootste aanbieder in Nederland en België noemen. Wil je ook een fotohokje huren? Informeer naar onze Photobooths en "Tell your story with a smile!". 

Keuze uit 5 verschillende Photobooth busjes

De Volkswagen Photobooth is mogelijk in 5 verschillende kleuren busjes. Jullie kunnen kiezen uit:

• Mintgroene Minty
• Lichtblauwe Blue Ocean
• Zandkleurige Sandy
• Witte Miss White
• Lila Lilly


Dorpsweg 132B
4221LL  HOOGBLOKLAND
Tel: 030-7470041 / 0640947644
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie