Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 

De uitnodigingen voor uw bruiloft, wat is handig?


Er komt veel kijken bij het plannen van je bruiloft. Eén van de belangrijkste en leukste onderdeel om te regelen zijn de uitnodigingen. Deze zijn natuurlijk belangrijk als je jullie vreugde willen delen met jullie naasten familie en vrienden. Je wilt ze natuurlijk op een leuke en persoonlijke manier uitnodigen. 

 

Wat heb je nodig?


Je kunt zelf uitnodigingen maken, zelf ontwerpen of standaard uitnodigingen kopen. Wat je ook doet, geef ze altijd een persoonlijke tintje mee. Dit kan bijvoorbeeld op het briefpapier dat je gebruikt. Kies bijvoorbeeld een kleur die bij jullie past of de kleur van je de bruiloft thema. Op het briefpapier geef je aan wanneer en waar de grote dag plaats vindt. Mooi briefpapier kun je bijvoorbeeld vinden bij Reclameland.
Zij hebben verschillende soorten luxe papiersoorten waar je uit kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld voor linnen papier, recycling papier of dipersielak. 

Zorg ervoor dat je de tekst al, samen met je partner, hebt bedacht. Dit scheelt weer tijd bij het laten bedrukken van de kaarten. Ga bijvoorbeeld voor een persoonlijk gedicht om jullie liefde voor elkaar te uiten. 
Om de uitnodiging mooi te houden is het verstandig om ze te versturen in een envelop. Enveloppen zijn er in vele verschillende soorten en maten. Je kunt hier bijvoorbeeld jouw voorletter en de voorletter van je partner op laten bedrukken. Zo wordt het voor de gasten herkenbaar en valt het meteen op tussen al het andere post. Enveloppen kun je ook zo persoonlijk maken als je wilt.

 

Wanneer versturen?

Om ervoor te zorgen dat de meeste gasten die jullie uitnodigen ook aanwezig kunnen zijn, is het verstandig om de kaarten ruim op tijd te versturen. Maar voordat je de kaarten kunt versturen, gaat er nog een aantal dingen aan vooraf. Maak dus een goede planning. Je moet eerst een gastenlijst opstellen, vervolgens alle adressen nalopen en dan het kiezen of maken van de trouwkaarten. Ook tijdens het versturen kan er helaas iets mis gaan. Houd dus rekening met wat extra levertijd. 

 

6561