Peter de Jonge bijzonder entertainment op jullie trouwdag

  • 5_peter_de_jonge_singer-songwriter
  • 4_peter_de_jonge_muzikale-invulling-trouwdag
  • 3_peter_de_jonge_muziek-op-je-bruiloft
  • 2_peter_de_jonge_sfeermaker
  • 1_peter_de_jonge_bruiloftmuziek
  • 5_peter_de_jonge_singer-songwriter
  • 4_peter_de_jonge_muzikale-invulling-trouwdag
  • 3_peter_de_jonge_muziek-op-je-bruiloft
  • 2_peter_de_jonge_sfeermaker
  • 1_peter_de_jonge_bruiloftmuziek
Naar de website  

Een bijzondere invulling voor jullie bruiloft

Peter de Jonge heeft al vaak de muzikale omlijsting voor recepties en trouwerijen mogen verzorgen. Met zijn warme, stevige stem weet hij vele harten te veroveren. Hij heeft een sterke belangstelling voor datgene wat jullie beweegt. Op de mooiste dag van jullie leven worden jullie en jullei gasten verrast met een afwisselend repertoire van eigen songs en liedjes uit allerlei tijden en verschillende landen. Vooral de interactie met het bruidspaar en de gasten is de basis voor zijn optreden. 

Om zoveel mogelijk aan jullie wensen te voldoen, vindt er vooraf een kennismakingsgesprek plaats. Peter begeleidt zichzelf altijd op de gitaar waarbij ieder optreden altijd geheel akoestisch is.

Hij kan de liedjes zingen die jullie passend vinden voor jullie trouwceremonie, receptie e.d. Hij kan en doet het graag voor jullie!

Met een praatje en een liedje worden mensen met elkaar verbonden

"Ik doe mijn gitaarkoffer open en haal mijn gitaar tevoorschijn. Ik zing altijd eerst een lied om mezelf even voor te stellen en meng me daaarna in het feestgedruis om de gasten te ontmoeten. Ik maak een praatje, zing een liedje en dan zie ik wel hoe het huwelijksfeest verloopt. Ik hou ervan om mensen met elkaar te verbinden en ze te entertainen".

"Mensen zijn vaak verbaasd over mijn reportoire omdat ik heel veel liedjes kan zingen op jullie bruiloft. Zelf weet ik soms ook niet waar ik ze vandaan tover. Wanneer iemand een strofe zingt, kan ik er zo op inhaken. Voor mij is dan de beleving van het moment net zo nieuw als voor jullie en jullie gasten. Verveling staat dan ook niet in mijn woordenboek".

"Tijdens menig trouwplechtigheid zing ik een gekozen lied dat ik speciaal voor die gelegenheid instudeer. Kies een nummer waar jullie een speciale herinnering aan hebben, zo wordt dit liedje nog specialer. 

De gage van Peter is € 350,- voor een otpreden tot een max van enkele uren. 

Peter de Jonge

Henri Dunantweg 20
7201EV Zutphen
0622032473

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:*

Bezoek ook de website:

Trouwen in Utrecht

Volg ons op social media