Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Dominique Haveman werkzaam in heel Nederland

Bruidsarrangement

Jouw bruidsmake-up en bruidskapsel aan huis verzorgd in Almere en omstreken, maar ook wenkbrauwen epileren etc. Hieronder lees je alle diensten en mogelijkheden. Staat hier niet tussen wat je graag zou willen? Neem dan gerust contact met me op en dan kijken we naar de mogelijkheden of een pakket op maat. Mijn beautysalon is gevestigd in Almere maar ik kom door heel Nederland, desnoods zelfs in het buitenland. 

Prijzen

Proefmake-up € 65,- | Bruidsmake-up € 65,- | = € 130,-
Proefhaar € 45,- | Bruidskapsel € 45,- | = € 90,-
Wenkbrauwen epileren € 13,00 per keer
Make-up gast € 55,- | Ieder volgende gast € 50,-
Haar gast € 45,- | Ieder volgende gast € 40,-
Haar & make-up gast € 80,- | Ieder volgende gast € 75,-
Bruidskinderen tot 12 jaar € 25,- | vanaf 12 jaar € 60,-

Proefdag

We hebben per e-mail of telefonisch een proefdag afgesproken. Deze proefdag is meestal zes weken voor de trouwdatum. Zo hebben we genoeg tijd om jouw wensen te achterhalen en jouw bruidsmake-up en bruidskapsel hier op aan te passen. Zo creëren we samen een look die perfect is voor jou en jouw trouwdag. 

Voordelen van een proefdag

• Je weet alvast hoe je er uit zult zien op de dag zelf
• Je zal geen stress hebben over je looks
• Je hoeft niet bang te zijn voor uitslag of andere vervelende reacties op de make-up tijdens je trouwdag omdat je de producten al geprobeerd hebt en je weet dat je er tegen kunt
• De visagiste weet waar ze moet zijn en zal dus altijd op tijd zijn

Voorbereiding

Verzamel plaatjes van haarstyling en make-up die je aanspreken, zo geeft het mij een idee wat jij in gedachten hebt voor je trouwdag. Ook is een foto van de jurk erg handig om te laten zien, zodat ik weet wat jouw style is. Heb je een haaraccessoire? Zorg ervoor dat je deze klaar hebt liggen. Tenslotte is een grote spiegel handig, zo kan je meteen zien wat er gedaan wordt en kunnen we zien of alles naar wens is. 

Touch up

Over het algemeen blijft de make-up en haarstyling de hele dag zitten. Nu kan het natuurlijk voorkomen dat na al het zoenen en eten de lipstick minder zichtbaar geworden is en dat je haar wat ingezakt is na een dolle rit in de cabrio. Bedenk goed of je een touch-up zou willen. Je kunt een touch up boeken bij je trouwdag, zo zie je er weer helemaal tip top uit. Op een van tevoren afgesproken tijd kom ik op locatie om je haar en make-up bij te werken of om je haar en make-up eventueel aan te passen als je dat graag wilt. Voor de avond is het immers leuk om de make-up wat heftiger/donkerder aan te brengen: in de avonduren heb je minder licht en valt de dagmake-up minder op. De dagmake-up zouden we kunnen aanpassen naar een prachtige avondmake-up met bijvoorbeeld een "smokey eye" of een mooie rode lipstick. Ook je haar kunnen we veranderen. Heb je bijvoorbeeld de hele dag je haar los? Dan kunnen we dit 's avonds mooi opsteken.


Middachtenlaan 6d
1333XR  ALMERE
Tel: 0624819279
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie