Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 

Trouwjurken zijn voor méér dan slechts één dag

 

Je droomt er weken en maanden van. Na het ja-woord bij het aanzoek voel je, je als prinses. De dag met de droomprins nadert met rasse schreden en je hebt al hier en daar stiekem op het internet gekeken bij Google onder bruidsmode om een eerste gedacht te vormen. Op stip nummer één komt zeker het kiezen van de trouwjurk van de dag. Want die dag sta jij in het middelpunt van de belangstelling. Gezien en gezien worden... Het selecteren uit het uitgebreide gamma van trouwjurken is geen makkelijke opgave die je voor deze memorabele dag kiest. Op zoek gaan naar een trouwkleed is een mooi avontuur.

Heel belangrijk is dat je persoonlijkheid synoniem moet staan met het trouwkledij dat voor jouw past. De vreugde die je uitstraalt die dag moet ook te associëren zijn met de keuze uit het hele gamma dat de bruidsmode aanbiedt. 

Vijf tips bij het kiezen van een trouwjurk

 

Hieronder vijf tips om uw pasdag goed te laten verlopen:

•    Neem een hartsvriendin mee om je raad te geven
•    De trouwjurk moet bij uw persoonlijkheid passen
•    Sta open van de voorstellen van de verkoper
•    Laat je niet beïnvloeden 
•    Wit is niet een geijkte kleur


Het is van groot belang dat je bij het kiezen van jouw trouwjurk je lekker in je vel voelt. De jurk en jouw persoonlijkheid moeten bij wijze van spreken een symbiose vormen. Een bruidskleed moet tijdloos zijn. Wat bedoelen we hiermee? Jouw trouwfoto's worden tientallen jaren bekeken door honderden mensen. Stel je daarom ook de vraag: kan ik mijn trouwjurk binnen twintig jaar nog laten zien aan mijn kinderen en kleinkinderen zonder het schaamrood op de wangen te krijgen. Wanneer je hier rekening mee houdt, is de keuze zeker geslaagd!