Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

trouwen_in_blaricum
Trouwen in de gemeente Blaricum

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? De verbintenis komt tot stand door het afleggen van een verklaring tegenover de ambtenaar van de burgerlijke stand die daarvan een huwelijksakte opmaakt. Je kunt trouwen in gemeenschap van goederen of op huwelijkse voorwaarden. Voor meer informatie daarvoor kun je terecht bij de notaris.

Getuigen

Voor het huwelijk zijn minimaal twee en maximaal vier getuigen nodig. Getuigen verklaren met hun handtekening dat ze getuige zijn gweeest van het sluiten van jouw huwelijk. Zij zijn dus erg belangrijk in de huwelijksceremonie. Het is verstandig om over getuigen goed na te denken: vaak vindt men het een grote eer en blijk van waardering of bevestiging van goede vriendschap als ze jouw getuigen mogen zijn. Het wordt zo ook voor deze getuigen een bijzondere dag. De getuigen moeten 18 jaar of ouder zijn. Van de getuigen heeft ge meente kopieën van geldige legitimatiebewijzen nodig. Als je geen eigen getuigen hebt, kun je de gemeente vragen getuigen ter beschikking te stellen.

Trouwlocaties in Blaricum

• Gemeentehuis
• De boerderij van Calis

Huwelijkskosten

Overzicht kosten huwelijk

Gratis huwelijk

Gratis trouwen kan in Blaricum en Eemnes op maandag om 10.00 uur en in Laren op maandag om 09.00 en 10.00 uur. Meer informatie kun je opvragen bij de gemeente Blaricum.

Meer informatie over trouwen in de gemeente Blaricum

Gemeentehuis
Kerklaan 16
1261 JB Blaricum
Tel: 14 035
Website: www.blaricum.nl
E-mail: info@blaricum.nl