Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 

Ruime keuze uit diverse Trouwjurken

 

Op het gebied van trouwbenodigdheden en trouwjurken zijn er dit jaar weer verschillende trends te zien. Elk jaar worden de nieuwste trends op de catwalk laten zien en kun je weer genieten van al het bruidsmode. 
Natuurlijk is de wens van het uiterlijk van een bruidsjurk voor iedereen verschillend. Als klein meisje droomde je misschien al van de perfecte jurk en heb je dat beeld nog steeds in je hoofd. Maar laat je vooral inspireren door de nieuwste trends te volgen.

Hangende schouders


Wat we dit jaar erg vaak zien is de zogenaamde hangende schouders. Dit komt vanuit de Griekse stijl. Een strapless neklijn en de schouders zijn bloot. Dit oogt erg romantisch.

Boho Chique stijl
Je hoort het steeds vaker; Boho Chique. Deze trend is ook te zien in de bruidswereld. Deze stijl komt uit het hippietijdperk, de jaren 60. Op Weddings.nl zie je diverse jurken die onder de Boho Chique stijl passen zoals de korte bruidsjurken en de bruidsjurken voor een echte zomerse bruiloft. De boho uitstraling maakt een sterke opmars in de collecties voor 2015. 

Kleurrijk en diverse thema's


Tegenwoordig hoef je niet in het wit of ivoor wit te trouwen. Je mag in elke kleur gezien worden! Wit is klassiek, wil jij gaan voor modern? Kies dan een mooie kleur dat bij je huidskleur past en straal op je bruiloft. De kleur pastel is vooral te zien en zelfs bruidsjurken met een bloemenprint. Het kan allemaal dit jaar. Ook zijn er diverse thema's te zien in 2015. Deze thema's komen eigenlijk bijna elk jaar wel weer terug. Het gaat om feestelijke, romantische en stijlvolle thema's. Er wordt gekozen voor luxueuze stoffen en materialen en vaak bewerkt met kant en borduursels.

 

diverse_soorten_trouwjurken

 

Tweedelig


Wat bijna niemand heeft zien aankomen zijn de tweedelige japonnen. Door de opvallende ceinturen worden de twee delen optisch aan elkaar gekoppeld. Het is een trend dat is overgewaaid van de dagelijkse fashion. Het is een trend waar men zeker aan moet wennen, maar het is prachtig.

 

Bovenstaande modellen zijn o.a. te vinden bij Weddingwonderland.nl