Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsbeurzen in Noord-Holland.

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Noord-Holland. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow in Noord-Holland missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen deze dan toevoegen aan deze pagina.


Trouwbeurs Alkmaar

Datum:29-01-2017
Locatie:Grote Kerk Alkmaar
Adres:Koorstraat 2
Plaats:Alkmaar
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:www.trouwbeursalkmaar.nl
  
Zondag 29 januari van 11.00 tot 16.00 uur organiseert Organisatiebureau Njoy & Party in samenwerking met de Grote Kerk de 4e editie van Trouwbeurs Alkmaar. Tijdens deze beurs laten trouwexperts en professionals op een eigentijdse manier de laatste trends zien. Van inspiratieplein tot modeshow en van workshop tot aan live entertainment. Online ticket: € 7,50. Tickets aan de kassa: € 10,00. Meer informatie >>>

Trouwbeurs van der Valk Hotel Hoorn

Datum:15-01-2017
Locatie:van der Valk Hotel Hoorn
Adres:Westfriese Parkweg 1
Plaats:Hoorn
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Trouwbeurs van der Valk Hotel Hoorn is een jaarlijks terugkerend event in het tweede weekend van januari en is nu het derde jaar op rij al de grootste en meest spetterende trouwbeurs van West Friesland. Met trouwspecialisten in en rondom de regio. De entree is gratis. Georganiseerd door Omotenashi Wedding Events - Peggy van der Zel-Pelt.

Archief bruidsbeurzen Noord-Holland

Hieronder zie je een overzicht van bruidsbeurzen die onlangs eerder in Noord-Holland e.o. hebben plaatsgevonden. Veel van deze beurzen worden jaarlijks, in dezelfde periode, georganiseerd.


WeddingFair Zwolle

Datum:20-11-2016
Locatie:Hotel Lumen, Stadion PEC
Adres:Stadionplein 20
Plaats:Zwolle
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Gratis entree. WeddingFair Zwolle vindt weer plaats in de ruime supporterslounge van het PEC-stadion in het luxueuze Hotel Lumen. Jij hebt JA! gezegd. Misschien droom je er al jaren van; maar nu is het dan zover. Je geliefde is op zijn of haar knieën gegaan en je droom wordt werkelijkheid. Spannend, want na het aanzoek volgt een drukke periode van voorbereidingen en het maken van belangrijke keuzes. Dan is het handig om een WeddingFair te bezoeken. Specialisten staan voor je klaar om samen met jou te werken aan een onvergetelijke trouwdag. Meer informatie >>>

Love and Marriage Event Haarlemmermeer/Amsterdam

Datum:12-11-2016 tot 13-11-2016
Locatie:EXPO Haarlemmermeer
Adres:Stelling 1
Plaats:Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Aanvangstijd:10.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Heeft je partner eindelijk de stap durven zetten en ben je ten huwelijk gevraagd? Gefeliciteerd! Nu begint de planning van jouw droomhuwelijk en in dat proces mag een bezoek aan het Love and Marriage event niet ontbreken. Het is het tofste en grootste trouwevent van Nederland! Je vindt er de leukste bedrijven, de handigste tips en tricks en de mooiste show met trouowjurken van de bekende merken. Natuurlijk is er ook aan een hapje en drankje gedacht op het heuse foodtruckplein. Er is een hele area met handgemaakte producten en je vindt er de leukste acties in omgeving Amsterdam. Tickets aan de deur kosten € 15,50, maar online kosten ze € 14,00. Dit is inclusief entree voor de Nationale WeddingShow en incl. beurseditie van het Trouwplannen Magazine. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

Trouwbeurs Happy Days

Datum:10-11-2016
Locatie:Happy Days
Adres:Industrieweg 48a
Plaats:Grootebroek
Aanvangstijd:18.30 uur
Sluitingstijd:22.00 uur
Info:
  
Is jouw partner op zijn of haar knieën gegaan? Of hebben jullie trouwplannen voor 2017-2018? Speciaal voor jullie is er de bruidsbeurs op 10 november bij Happy Days. De trouwbeurs heeft alles in huis wat je nodig hebt voor je trouwdag om er een onvergetelijke dag van te maken. Voor de ouders en schoonouders is de trouwbeurs een leuke kijk op wat er allemaal mogelijk is om deze dag van jouw zoon of dochter tot een bijzondere dag te maken. Meer informatie >>>

WeddingFair Nijkerk-Veluwe

Datum:30-10-2016
Locatie:Remise Hans Classic Cars
Adres:Marconistraat 4a
Plaats:Nijkerk
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Gratis entree. Win een unieke bruidsjurk in de #loveandwin actie. Alle bruiden ontvangen de Trouwagenda om de bruiloft te plannen en te budgetteren. Met dit handige hulpmiddel kun je het huwelijk voorbereiden zonder stress en stap je zorgeloos in het huwelijksbootje. Maar is nog veel meer te doen bij WeddingFair. Tijdens de beurs kun je samen met je geliefde een wedding-moodboard maken, waar je al jouw wensen en fantasieën vastlegt in beelden. Zo heb je alvast een eerste herinnering om later nog eens op terug te kijken. Een styliste helpt je op weg in deze workshop voor bruidsparen.
Meer informatie >>>

WeddingFair Heiloo-Alkmaar

Datum:16-10-2016
Locatie:Cultuurkoepel
Adres:Kennemerstraatweg 464
Plaats:Heiloo
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Gratis entree. #Loveandwin, dat is de naam van de nieuwe beursactie van WeddingFair. “Wij willen onze bezoekers graag een handje helpen, want zoals iedereen weet, is trouwen best prijzig”, vertelt Rob Twenhaar. “Bezoek 1 van de 11 WeddingFairs en wie weet ga jij er in Heiloo vandoor met een set gouden trouwringen.” Ook ontvangen alle bruiden die de beurs bezoeken een mooie Trouwagenda, zodat ze zonder stress de bruiloft kunnen plannen en budgetteren. Zo stap je zorgeloos in het huwelijksbootje. Meer informatie >>>

Trouwbeurs Krimpenerwaard

Datum:14-10-2016 en 15-10-2016
Locatie:De Nieuwe Polderkamer
Adres:Dorpsplein 7
Plaats:Stolwijk
Aanvangstijd:14-10: 18.30 en 15-10: 11.00 uur
Sluitingstijd:14-10: 22.00 en 15-10: 17.00 uur
Info:
  
Op 14 en 15 oktober vindt Trouwbeurs Krimpenerwaard plaats in
De Nieuwe Polderkamer in Stolwijk. Gaan jullie trouwen? Ging hij al voor jou op z'n knieën? Of wil je hem nog even een aanzetje geven dat hij dat gaat doen? Noteer dan deze data in je agenda en kom gratis op vrijdagavond, of zaterdag overdag naar deze beurs met een groot aanbod trouwbedrijven die van jullie trouwdag een topfeest kunnen maken! De locatie zelf is al een mooi uitgangspunt en laat je daarna vrijblijvend voorlichten over bloemen, bruidstaart, ringen, bruidskleding, muziek, etc. Entree en parkeren is gratis.

WeddingFair Tilburg

Datum:09-10-2016
Locatie:Koning Willem II Stadion
Adres:Goirlese Weg 34
Plaats:Tilburg
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Gratis entree. Het begint met een kinderwens. Na al die jaren is het dan zover, je geliefde gaat op zijn knieën. Vanaf dat moment ben je verloofd. Spannend, want na het aanzoek volgt een drukke periode van voorbereidingen en het maken van belangrijke keuzes. Dan is het handig om een WeddingFair te bezoeken die ervoor zorgt dat je vele bedrijven op een dag kunt spreken, waar je normaal gesproken maanden mee bezig bent.
Meer informatie >>>

Trouwbeurs Hoorn

Datum:02-10-2016
Locatie:Van der Valk Hoorn
Adres:Westfriese Parkweg 1
Plaats:Hoorn
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
NJOY YOUR (WEDDING)DAY! Hippe Trouwbeurs * Hoorn * Out of the box * Professioneel * Kwaliteit * Eigentijds * Fun * Entertainment. Het creatieve team van Organisatiebureau Njoy & Party wil bruidsparen-to-be uit de regio Hoorn en omstreken op een interactieve manier inspireren tijdens de voorbereidingen van de perfecte trouwdag.

Open avond trouwen

Datum:08-09-2016
Locatie:Zuiderzeemuseum
Adres:Wierdijk 12-22
Plaats:Enkhuizen
Aanvangstijd:18.30 uur
Sluitingstijd:21.30 uur
Info:
  
Het Zuiderzeemuseum biedt alles voor een complete trouwdag. Kom donderdag 8 september van 18.30 tot 21.30 naar de 'Open avond trouwen' en ontdek samen geheel vrijblijvend alle mogelijkheden voor een onvergetelijke bruiloft. Met jullie bezoek maak je kans op een gratis trouwceremonie, gratis trouwkaarten én een gratis welkomstdrankje voor jullie gasten (t.w.v. € 800,-)! De entree is gratis. Aanmelden kan via: sales@zuiderzeemuseum.nl of telefonisch via 0228-351135.

Wedding Beach Event

Datum:17-04-2016
Locatie:Strandpaviljoen Deining
Adres:Zeeweg 45
Plaats:Castricum aan Zee
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie benieuwd hoe het is om op het strand te trouwen? Goed nieuws! Wedding Beach Event bij Strandpaviljoen Deining is speciaal voor jullie. Een dag boordevol inspiratie om jullie perfecte huwelijksdag te creëren. Bedrijven uit de trouwbranche geven tips & trics en dit allemaal onder het genot van een BBQ-hapje, drankje en live muziek. Bestel gratis je VIP-kaarten en mail naar: info@deining.nl. Er ligt een goodiebag voor jullie klaar.