Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsbeurzen in Noord-Holland.

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Noord-Holland. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow in Noord-Holland missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen deze dan toevoegen aan deze pagina.


Love and Marriage Beurs EXPO

Datum:12-11-2016 tot 13-11-2016
Locatie:EXPO Haarlemmermeer
Adres:Stelling 1
Plaats:Vijfhuizen
Aanvangstijd:10.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.trouwplannen.nl/love-and-marriage-beurs/
  
Wat is er nou leuker dan je een hele dag onder te dompelen in de sfeer van jullie huwelijk, ideeën op te doen en de laatste trends te spotten. Echt alles onder 1 dak te vinden en waarbij je ook echt kan vergelijken en kiezen. Maar dat is nog niet alles. Ervaar de Nationale WeddingShow, de grootste XXL catwalkshow gepresenteerd tegelijk met de Love and Marriage Beurs. Dit is echt het allerleukste dagje uit voor je huwelijk! Kaarten zijn aan de kassa te verkrijgen voor € 15,50 inclusief gratis magazine t.w.v. € 6,95. De kaarten kun je via onze website bestellen.

Archief bruidsbeurzen Noord-Holland

Hieronder zie je een overzicht van bruidsbeurzen die onlangs eerder in Noord-Holland e.o. hebben plaatsgevonden. Veel van deze beurzen worden jaarlijks, in dezelfde periode, georganiseerd.


Wedding Beach Event

Datum:17-04-2016
Locatie:Strandpaviljoen Deining
Adres:Zeeweg 45
Plaats:Castricum aan Zee
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie benieuwd hoe het is om op het strand te trouwen? Goed nieuws! Wedding Beach Event bij Strandpaviljoen Deining is speciaal voor jullie. Een dag boordevol inspiratie om jullie perfecte huwelijksdag te creëren. Bedrijven uit de trouwbranche geven tips & trics en dit allemaal onder het genot van een BBQ-hapje, drankje en live muziek. Bestel gratis je VIP-kaarten en mail naar: info@deining.nl. Er ligt een goodiebag voor jullie klaar.

WeddingFair Amstelveen

Datum:03-04-2016
Locatie:Nieuw Bankrashal
Adres:Pandora 3
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Amstelveen, de toruwbeurs met Bruid & Beauty Special! De entree is gratis. Bruiden ontvangen een hippe Weddingshopper, de full colour splinternieuwe Trouwagenda 2016-2017 en magazine Huwelijk in Noord-Holland met een totale waarde van ruim € 15,-. Er is gratis parkeergelegenheid. Kom gezellig naar de trouwbeurs in Amstelveen! Als bezoeker ontvang je een leuke beurstas.

WeddingFair Amsterdam

Datum:14-02-2016
Locatie:Zuiderkerk
Adres:Zuiderkerkhof 72
Plaats:Amsterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Amsterdam vindt plaats op zondag 14 februari 2016. De prachtige Zuiderkerk in hartje Amsterdam helemaal in bruidssferen. Er zullen meer dan 40 diverse trouwbedrijven aanwezig zijn om jou bij te staan om de perfecte trouwdag te organiseren. Micha & Diana's Pâtisserie, DejaVu Reportage en Fem Weddingshop zullen o.a. op deze trouwbeurs aanwezig zijn. De entree is helemaal gratis! Waar heb je dat nog in de Hoofdstad? Kom gezellig naar de leukste trouwbeurs van Amsterdam!

Open dag bij Finley | A Special Edition

Datum:08-11-2015
Locatie:Finley Het Witte Huis
Adres:Nieuw Loosdrechtsedijk 242
Plaats:Nieuw-Loosdrecht
Aanvangstijd:13.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Zondag 8 november - a special edition! Tussen 13.00 en 17.00 uur opent Finley haar deuren voor aanstaande bruidsparen! Bekijk de locatie in haar volle glorie, krijg een taste van de mogelijkheden, ontmoet de Event Creators en bespreek jullie droomhuwelijk. Stuur een e-mail naar: info@finley.nl om je aan te melden.

WeddingFair Hilversum

Datum:08-11-2015
Locatie:'t Gooiland
Adres:Emmastraat 2
Plaats:Hilversum
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Hilversum vind je op zondag 8 november in het luxueuze Amrath Grand Hotel en Theater Gooiland. Bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper, de full colour splinternieuwe Trouwagenda en magazine Huwelijk in Noord-Holland - Utrecht met een totale waarde van € 15,-. Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas. Magic John is één van de trouwspecialisten op deze trouwbeurs. De entree is gratis.

WeddingFair Heiloo

Datum:04-10-2015
Locatie:De Cultuurkoepel
Adres:Kennemerstraat 464
Plaats:Heiloo
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Heiloo vindt plaats op zondag 4 oktober van 11.00 tot 17.00 uur in De Cultuurkoepe te Heiloo. Je ontvangt de hippe Weddingshopper, de full colour splinternieuwe Trouwagenda, magazine Huwelijk in Noord-Holland met een totale waarde van ruim € 15,-! Maak kennis met de bedrijven uit de trouwbranche. Micha & Diana's Pâtisserie en Rolls Rent de Trouwauto Specialist zullen o.a. aanwezig zijn op deze trouwbeurs. De entree is gratis!

Marriage Fair

Datum:27-09-2015
Locatie:Grolsch Sportcafé Kerkelanden
Adres:Franciscusweg 6a
Plaats:Hilversum
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Op zondag 27 september 2015 vindt er bij Grolsch Sportcafé Kerkelanden in Hilversum een bijzondere trouwbeurs plaats, namelijk Marriage Fair. Maak kennis met diverse bedrijven uit de trouwbranche! De toegang van de trouwbeurs is gratis.

Open avond trouwen

Datum:24-09-2015
Locatie:Het Zuiderzeemuseum
Adres:Wierdijk 12-22
Plaats:Enkhuizen
Aanvangstijd:17.30 uur
Sluitingstijd:21.30 uur
Info:
  
Het Zuiderzeemuseum biedt alles voor een complete trouwdag. Kom donderdag 24 september naar de open avond en ontdek samen geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Voor de open avond geldt gratis entree. Meld je aan via sales@zuiderzeemuseum. Bij aanmelding ontvang je een leuke verrassing.