Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsbeurzen in Noord-Holland.

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Noord-Holland. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow in Noord-Holland missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen deze dan toevoegen aan deze pagina.


De Trouwbeleving van Breda!

Datum:05-03-2017
Locatie:Grote Kerk Breda
Adres:Kerkplein 2
Plaats:Breda
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.30 uur
Info:www.detrouwbelevingvanbreda.nl
  
De liefde van uw leven heeft ja gezegd! Tijd voor een bijzonder huwelijk waar het aan niets mag ontbreken. Waar kunnen bruidsparen beter het feest beginnen dan bij de 1e editie van De Trouwbeleving van Breda die plaats vindt op zondag 5 maart in de schitterende Grote Kerk van Breda. Op deze dag zullen er twee wedding shows worden gehouden. Omringd door zo'n 30 à 40 unieke exclusieve trouwbranche ondernemers. Ook maakt u kans op die VIP Wedding Cheque t.w.v. meer dan € 2.000,-. Op de Trouwbeleving vindt u alles voor uw mooiste dag! Entree: € 5,- (aan de deur) incl. bubbels en The Wedding Show (bruid en bruidegom).

WeddingFair Rotterdam

Datum:19-03-2017
Locatie:Worldhotel Wings
Adres:Rotterdam Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-rotterdam/
  
Kom op zondag 19 maart gezellig naar WeddingFair Rotterdam! Je bent welkom van 11.00 tot 17.00 uur. Alle aanstaande bruiden ontvangen een hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-! De entree is gratis. Dus kom gezellig naar de beurs in Rotterdam. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Ook ontvangen alle bruiden een leuke beurstas.

WeddingFair Amstelveen

Datum:02-04-2017
Locatie:Emergohal
Adres:Langs de Akker 3
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-amstelveen/
  
Kom gezellig op zondag 2 april van 11.00 tot 17.00 naar WeddingFair Amstelveen in de Emergohal. Aanstaande bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda 2017 - 2018 met een totale waarde van ruim € 15,-! De Emergohal is makkelijk te bereiken, het openbaar vervoer stopt nagenoeg voor de deur en je kunt de auto gratis parkeren. Kom gezellig naar de trouwbeurs van Amstelveen. De entree van deze beurs is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle aanstaande bruiden ontvangen een leuke beurstas. Tot dan!

One Day Wedding - Summer Edition

Datum:24-09-2017
Locatie:Fletcher de Kalkovens
Adres:Mastspoor 1
Plaats:Huizen
Aanvangstijd:13.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Ga je binnenkort het ja-woord geven? Zijn jullie op zoek naar inspiratie, tips en tricks van de beste bedrijven uit de trouwbranche? Dan mag je de One Day Wedding bij Fletcher de Kalkovens in Huizen niet missen! Op deze feestelijke dag vindt er een real life wedding plaats. Worden jullie overspoeld met leuke gifts en heerlijke lekkernijen, waarna we toosten op alle toekomstige bruidsparen. Na de ceremonie kunnen jullie kennismaken met verschillende enthousiaste bedrijven uit de trouwbranche. Zij staan te popelen om jullie te ontmoeten om hun passie en ervaring te delen. Dit doen ze onder meer door het geven van leuke workshops. Meer informatie >>>

Archief bruidsbeurzen Noord-Holland

Hieronder zie je een overzicht van bruidsbeurzen die onlangs eerder in Noord-Holland e.o. hebben plaatsgevonden. Veel van deze beurzen worden jaarlijks, in dezelfde periode, georganiseerd.


WeddingFair Amsterdam

Datum:19-02-2017
Locatie:Zuiderkerk
Adres:Zuiderkerkhof 72
Plaats:Amsterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Op zondag 19 februari is de prachtige Zuiderkerk in hartje Amsterdam helemaal in bruidssferen! Op deze schitterende, pas gerestaureerde locatie, die iets verscholen aan een eigen plein ligt zijn meer dan 40 diverse trouwbedrijven de hele dag in touw om jou bij te staan de perfecte trouwdag te organiseren. De entree is helemaal GRATIS! (waar heb je het nog in de hoofdstad...) Daarnaast ontvangen alle bruiden de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. De Trouwagenda mag je gratis meenemen om elke dag je trouwbelevenissen te noteren en te bewaren voor later.

WeddingFair Arnhem

Datum:05-02-2017
Locatie:Grote of Eusebiuskerk
Adres:Kerkplein 1
Plaats:Arnhem
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Ga je trouwen en ben je op zoek naar betrouwbare en innovatieve bedrijven uit de trouwbranche? Dan ben je bij WeddingFair aan het juiste adres! Er is veel te doen, te bekijken én je maakt kans om een set trouwringen te winnen! Leveranciers pakken uit met allerlei cadeautjes en kortingen voor jouw mooiste dag. TailormadeSuits is een van de deelnemers op deze bruidsbeurs. Kom gezellig naar WeddingFair voor Gelderland naar Trouwbeurs Arnhem. Ook kun je gratis deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas. De entree is gratis.

Trouwbeurs Alkmaar

Datum:29-01-2017
Locatie:Grote Kerk Alkmaar
Adres:Koorstraat 2
Plaats:Alkmaar
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Zondag 29 januari van 11.00 tot 16.00 uur organiseert Organisatiebureau Njoy & Party in samenwerking met de Grote Kerk de 4e editie van Trouwbeurs Alkmaar. Tijdens deze beurs laten trouwexperts en professionals op een eigentijdse manier de laatste trends zien. Van inspiratieplein tot modeshow en van workshop tot aan live entertainment. Online ticket: € 7,50. Tickets aan de kassa: € 10,00. Meer informatie >>>

Trouwbeurs Haarlemmermeer

Datum:29-01-2017
Locatie:De Rustende Jager
Adres:Venneperweg 471
Plaats:Nieuw-Vennep
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Trouwen in Haarlemmermeer organiseert dit jaar voor de 3e keer het bruidsevenement van de Haarlemmermeer! Het leuke van een bruidsbeurs is dat bruidsparen contacten kunnen leggen met leveranciers uit de trouwbranche uit hun eigen omgeving. En vooral veel inspiratie opdoen op hun perfecte dag ook echt perfect te maken. Het team van Varend Feesten staat op 29 januari met veel enthousiasme voor u klaar om u verder te helpen met het organiseren van uw mooiste dag. Voor ieder bruidspaar staat een leuk gevulde goodiebag klaar. De toegang is gratis.

WeddingFair Lisse

Datum:22-01-2017
Locatie:De Nachtegaal
Adres:Heereweg 10
Plaats:Lisse
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom op zondag 22 januari naar de mooiste en grootste trouwbeurs van de Bollenstreek in de Nachtegaal van Lisse. De entree van WeddingFair Lisse is gratis. Je kunt kennismaken met diverse bedrijven uit de trouwbranche. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda!

Trouwbeurs van der Valk Hotel Hoorn

Datum:15-01-2017
Locatie:van der Valk Hotel Hoorn
Adres:Westfriese Parkweg 1
Plaats:Hoorn
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Trouwbeurs van der Valk Hotel Hoorn is een jaarlijks terugkerend event in het tweede weekend van januari en is nu het derde jaar op rij al de grootste en meest spetterende trouwbeurs van West Friesland. Met trouwspecialisten in en rondom de regio. De entree is gratis. Georganiseerd door Omotenashi Wedding Events - Peggy van der Zel-Pelt.

WeddingFair Etten-Leur

Datum:08-01-2017
Locatie:De Nieuwe Nobelaer
Adres:Anna van Berchemlaan 2
Plaats:Etten-Leur
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Tijdens WeddingFair Etten-Leur kun je genieten van prachtige bruidsmodeshows van 8 bruidsmodehuizen uit de regio. De nieuwste collecties voor het trouwseizoen 2017 voor bruid & bruidegom vind je op de catwalk. De bruidsshows starten om 12.30 uur en om 15.00 uur en worden gelopen door professionele mannequins. Voordeeltickets à € 7,50 zijn in voldoende mate alleen verkrijgbaar aan de zaal. Alle bruiden ontvangen ook de kekke beurstas, de trouwagenda 2017-2018 ter waarde van € 10,- helemaal gratis bij hun beursbezoek. Ook kun je gezellig mee doen aan de workshop "maak een moodboard voor je bruiloft".

WeddingFair Zwolle

Datum:20-11-2016
Locatie:Hotel Lumen, Stadion PEC
Adres:Stadionplein 20
Plaats:Zwolle
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Gratis entree. WeddingFair Zwolle vindt weer plaats in de ruime supporterslounge van het PEC-stadion in het luxueuze Hotel Lumen. Jij hebt JA! gezegd. Misschien droom je er al jaren van; maar nu is het dan zover. Je geliefde is op zijn of haar knieën gegaan en je droom wordt werkelijkheid. Spannend, want na het aanzoek volgt een drukke periode van voorbereidingen en het maken van belangrijke keuzes. Dan is het handig om een WeddingFair te bezoeken. Specialisten staan voor je klaar om samen met jou te werken aan een onvergetelijke trouwdag. Meer informatie >>>

Love and Marriage Event Haarlemmermeer/Amsterdam

Datum:12-11-2016 tot 13-11-2016
Locatie:EXPO Haarlemmermeer
Adres:Stelling 1
Plaats:Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Aanvangstijd:10.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Heeft je partner eindelijk de stap durven zetten en ben je ten huwelijk gevraagd? Gefeliciteerd! Nu begint de planning van jouw droomhuwelijk en in dat proces mag een bezoek aan het Love and Marriage event niet ontbreken. Het is het tofste en grootste trouwevent van Nederland! Je vindt er de leukste bedrijven, de handigste tips en tricks en de mooiste show met trouowjurken van de bekende merken. Natuurlijk is er ook aan een hapje en drankje gedacht op het heuse foodtruckplein. Er is een hele area met handgemaakte producten en je vindt er de leukste acties in omgeving Amsterdam. Tickets aan de deur kosten € 15,50, maar online kosten ze € 14,00. Dit is inclusief entree voor de Nationale WeddingShow en incl. beurseditie van het Trouwplannen Magazine. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

Trouwbeurs Happy Days

Datum:10-11-2016
Locatie:Happy Days
Adres:Industrieweg 48a
Plaats:Grootebroek
Aanvangstijd:18.30 uur
Sluitingstijd:22.00 uur
Info:
  
Is jouw partner op zijn of haar knieën gegaan? Of hebben jullie trouwplannen voor 2017-2018? Speciaal voor jullie is er de bruidsbeurs op 10 november bij Happy Days. De trouwbeurs heeft alles in huis wat je nodig hebt voor je trouwdag om er een onvergetelijke dag van te maken. Voor de ouders en schoonouders is de trouwbeurs een leuke kijk op wat er allemaal mogelijk is om deze dag van jouw zoon of dochter tot een bijzondere dag te maken. Meer informatie >>>

WeddingFair Nijkerk-Veluwe

Datum:30-10-2016
Locatie:Remise Hans Classic Cars
Adres:Marconistraat 4a
Plaats:Nijkerk
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Gratis entree. Win een unieke bruidsjurk in de #loveandwin actie. Alle bruiden ontvangen de Trouwagenda om de bruiloft te plannen en te budgetteren. Met dit handige hulpmiddel kun je het huwelijk voorbereiden zonder stress en stap je zorgeloos in het huwelijksbootje. Maar is nog veel meer te doen bij WeddingFair. Tijdens de beurs kun je samen met je geliefde een wedding-moodboard maken, waar je al jouw wensen en fantasieën vastlegt in beelden. Zo heb je alvast een eerste herinnering om later nog eens op terug te kijken. Een styliste helpt je op weg in deze workshop voor bruidsparen.
Meer informatie >>>

WeddingFair Heiloo-Alkmaar

Datum:16-10-2016
Locatie:Cultuurkoepel
Adres:Kennemerstraatweg 464
Plaats:Heiloo
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Gratis entree. #Loveandwin, dat is de naam van de nieuwe beursactie van WeddingFair. “Wij willen onze bezoekers graag een handje helpen, want zoals iedereen weet, is trouwen best prijzig”, vertelt Rob Twenhaar. “Bezoek 1 van de 11 WeddingFairs en wie weet ga jij er in Heiloo vandoor met een set gouden trouwringen.” Ook ontvangen alle bruiden die de beurs bezoeken een mooie Trouwagenda, zodat ze zonder stress de bruiloft kunnen plannen en budgetteren. Zo stap je zorgeloos in het huwelijksbootje. Meer informatie >>>

Trouwbeurs Krimpenerwaard

Datum:14-10-2016 en 15-10-2016
Locatie:De Nieuwe Polderkamer
Adres:Dorpsplein 7
Plaats:Stolwijk
Aanvangstijd:14-10: 18.30 en 15-10: 11.00 uur
Sluitingstijd:14-10: 22.00 en 15-10: 17.00 uur
Info:
  
Op 14 en 15 oktober vindt Trouwbeurs Krimpenerwaard plaats in
De Nieuwe Polderkamer in Stolwijk. Gaan jullie trouwen? Ging hij al voor jou op z'n knieën? Of wil je hem nog even een aanzetje geven dat hij dat gaat doen? Noteer dan deze data in je agenda en kom gratis op vrijdagavond, of zaterdag overdag naar deze beurs met een groot aanbod trouwbedrijven die van jullie trouwdag een topfeest kunnen maken! De locatie zelf is al een mooi uitgangspunt en laat je daarna vrijblijvend voorlichten over bloemen, bruidstaart, ringen, bruidskleding, muziek, etc. Entree en parkeren is gratis.

WeddingFair Tilburg

Datum:09-10-2016
Locatie:Koning Willem II Stadion
Adres:Goirlese Weg 34
Plaats:Tilburg
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Gratis entree. Het begint met een kinderwens. Na al die jaren is het dan zover, je geliefde gaat op zijn knieën. Vanaf dat moment ben je verloofd. Spannend, want na het aanzoek volgt een drukke periode van voorbereidingen en het maken van belangrijke keuzes. Dan is het handig om een WeddingFair te bezoeken die ervoor zorgt dat je vele bedrijven op een dag kunt spreken, waar je normaal gesproken maanden mee bezig bent.
Meer informatie >>>

Trouwbeurs Hoorn

Datum:02-10-2016
Locatie:Van der Valk Hoorn
Adres:Westfriese Parkweg 1
Plaats:Hoorn
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
NJOY YOUR (WEDDING)DAY! Hippe Trouwbeurs * Hoorn * Out of the box * Professioneel * Kwaliteit * Eigentijds * Fun * Entertainment. Het creatieve team van Organisatiebureau Njoy & Party wil bruidsparen-to-be uit de regio Hoorn en omstreken op een interactieve manier inspireren tijdens de voorbereidingen van de perfecte trouwdag.