Bruidsmode
Trouwvervoer
Feestlocaties
Trouwlocaties
Fotografen
Trouwfilm
Trouwkaarten
Bedankjes
Trouwpak
Trouwringen
Bruiloftmuziek
Partyschepen
Trouwambtenaar
Bruidstaart
Bruidsboeket
Beauty
Catering
Sfeermakers
Partyverhuur
Vrijgezellenfeesten
Weddingplanner
Huwelijksnacht
Bruidsduiven
Bruidskapsel
bruidsaccessoires
Voltrekking-Zegening

Bruidsbeurzen in Noord-Holland.

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Noord-Holland. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow in Noord-Holland missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen deze dan toevoegen aan deze pagina.


 WeddingFair Hilversum
Datum:09-11-2014
Locatie:Gooiland
Adres:Emmastraat 2
Plaats:Hilversum
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-hilversum/
  
Wat zijn de allernieuwste trends die je trouwdag uniek en onvergetelijk maken? Daarop krijg je antwoorden als je WeddingFair bezoekt. Bij de deelnemende bedrijven vind je zeker een aantal verrassingen die je niet vaak op een beurs zult ontmoeten. Op zondag 9 november 2014 opent Theater Gooiland haar deuren voor de aanstaande bruidsparen die WeddingFair willen bezoeken. Zij worden overladen met leuke dingen zoals de nieuwste trends op het gebied van trouwmode en een inspirerende workshop. Magic John, SKYFLY Drive-in shows en
HandS Fotografie zijn één van de deelnemers op deze bruidsbeurs.

Allemaal leuk en aardig, dat trouwen, maar hoe gaat jouw bruiloft er nu écht uitzien? Op de trouwbeurzen van WeddingFair kun je een 3D-sfeerimpressie van jouw trouwdag maken. Het leuke aan deze workshop is dat je geen fotocollage maakt maar een 3D-moodboard met échte bruidsstofjes. Deze workshop wordt je aangeboden door WeddingFair en je mag het moodboard natuurlijk meenemen naar huis. Een moodboard is een handig middel om aan jouw leveranciers te laten zien welke sfeer jouw dag moet ademen; dus neem het mee naar al je afspraken!

Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper, de full colour splinternieuwe Trouwagenda 2015-2016, magazine Huwelijk in Zuid-Holland met een totale winkelwarde van ruim € 15,-! De entree is gratis.


 Wishes Event NH Marquette
Datum:15-11-2014
Locatie:NH Marquette
Adres:Marquettelaan 34
Plaats:Heemskerk
Aanvangstijd:12.30 uur
Sluitingstijd:17.30 uur
Info:www.wishesandweddings.nl
  
Voor alle bruidsparen uit regio West wordt er een Wishes Event bij NH Marquette in Heemskerk georganiseerd op zaterdag 15 november 2014, van 12.30 tot 17.30.


 WeddingFair Amsterdam
Datum:15-02-2015
Locatie:Zuider Kerk
Adres:Zuiderkerkhof 72
Plaats:Amsterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-amsterdam/
  
WeddingFair is er weer! De meest succesvolle, vernieuwende en sfeervolle trouwbeurs van Nederland opent haar deuren op zondag 15 februari 2015 voor aanstaande bruidsparen. In de prachtige Zuiderkerk in Amsterdam word je overladen met allerlei leuke dingen zoals de laatste trends op het gebied van trouwmode, een inspirerende workshop en spetterend entertainment. Op deze prachtige, pas gerestaureerde, locatie, die iets verscholen aan een eigen plein ligt zijn meer dan 40 verschillende trouwbedrijven de hele dag in touw om jou bij te staan de perfecte trouwdag te organiseren. SKYFLY Drive-in shows en Fem Weddingshop zijn één van de deelnemers op deze bruidsbeurs. De entree is helemaal GRATIS! (waar heb je het nog in de Hoofdstad…).

Je gaat goed voorbereid het huwelijk in met de workshop ‘’Maak je eigen Wedding-Moodboard’’. Tijdens deze gezellige workshop maak je je eigen 3D-moodboard, wat je na afloop natuurlijk mee naar huis neemt. Je geeft vorm aan jouw inspiratie voor de sfeer van jouw grote dag. En het kost je niets! Een moodboard is een handig middel om ook jouw leveranciers te laten zien welke sfeer jouw dag moet ademen; dus neem het mee naar al je afspraken!

Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper, de full colour splinternieuwe Trouwagenda 2015-2016, magazine Huwelijk in Zuid-Holland met een totale winkelwaarde van ruim € 15,-! De entree is gratis.


 WeddingFair Amstelveen
Datum:29-03-2015
Locatie:Nieuwe Bankrashal
Adres:Pandora 3
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-amstelveen/
  
Hoe ziet jouw droomjurk eruit? Waar wil je trouwen? Al nagedacht over de bruidstaart? Allemaal vragen die spelen bij een 'beginnende bruid'. Het bezoeken van een trouwbeurs kan al die vragen in één klap beantwoorden. Reden genoeg om naar de vernieuwende en sfeervolle trouwbeurs te gaan. Gespecialiseerde bedrijven uit de regio informeren aanstaande bruidsparen over de professionele mogelijkheden die zij bieden om een trouwdag te organiseren die zorgt voor de mooiste dag van je leven. SKYFLY Drive-in shows is één van de deelnemers op deze bruidsbeurs.

Naast al het bekijks heb je bij WeddingFair nog meer om te beleven namelijk je eigen moodboard maken. Met de workshop ''Maak een 3D-wedding-moodboard voor je bruiloft'' maak je een sfeervoorstelling van jouw aanstaande bruiloft. Het leuke aan deze workshop is dat je geen fotocollage maakt maar een 3D-moodboard met échte materialen die verzorgd worden door WeddingFair. Deze workshop is geheel gratis én je mag het moodboard meen naar huis nemen. Een moodboard is ook een handig middel om jouw leveranciers te laten zien welke sfeer jouw dag moet ademen; dus neem het mee naar al je afspraken!

Bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper, de full colour splinternieuwe Trouwagenda 2015-2016 en magazine Huwelijk in Noord-Holland met een totale waarde van ruim € 15,-! De entree is gratis.


Archief bruidsbeurzen Noord-Holland

Hieronder zie je een overzicht van bruidsbeurzen die onlangs eerder in Noord-Holland e.o. hebben plaatsgevonden. Veel van deze beurzen worden jaarlijks, in dezelfde periode, georganiseerd.


 WeddingFair Velsen
Datum:05-10-2014
Locatie:Buitenplaats en Restaurant Beeckestijn
Adres:Rijksweg 134
Plaats:Velsen-Zuid
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Welke jurk kies je? Waar wil je trouwen? Hoe smaakt bruidstaart nou eigenlijk? Allemaal vragen die spelen bij een 'beginnende bruid en bruidegom'. Het bezoeken van WeddingFair Velsen-zuid kan al die vragen in één klap beantwoorden. SKYFLY Drive-in shows en Fem Weddingshop zijn één van de deelnemers op deze bruidsbeurs.

WeddingFair Velsen- zuid vindt plaats op het prachtige Buitenplaats Beeckestijn. Buitenplaats Beeckestijn omvat de villa waar de rijke Amsterdamse families woonden tijdens uitjes en vakanties.

Allemaal leuk en aardig, dat trouwen, maar hoe gaat jouw bruiloft er nu écht uitzien? Je gaat goed voorbereid het huwelijk in met de workshop “maak je eigen 3D Wedding-Moodboard”. Speciaal voor de aanstaande bruidsparen wordt een workshop georganiseerd waar je met kleur, sfeer en échte materialen een moodboard maakt. Het leuke aan deze workshop is dat je geen fotocollage maakt maar een 3D-moodboard met échte materialen die verzorgd worden door WeddingFair en is geheel gratis!

Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper, de full colour splinternieuwe Trouwagenda 2015-2016, magazine Huwelijk in Zuid-Holland met een totale winkelwaarde van ruim € 15,-! De entree is gratis.


 The Luxe Wedding Event
Datum:28-09-2014
Locatie:Koepelkerk Amsterdam
Adres:Kattengat 1
Plaats:Amsterdam
Aanvangstijd:12.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
The Luxe Wedding Event is een stijlvol wedding event met kwalitatief hoogstaande leveranciers uit de trouwbranche. Zij vertellen u graag persoonlijk over de diverse mogelijkheden om van uw trouwdag iets bijzonders te maken. Een aantal deelnemers van deze bruidsbeurs zijn: Rings to Connect, Leintjes.nl en Season Flowers. Kom tijdens dit event proeven van o.a. de bruidstaart, laat u professioneel opmaken door de bruidsstyliste, bezoek een workshop, geniet van live muziek, maar vooral de spectaculaire catwalkshow waar het evenement mee wordt afgesloten.

Entreekaarten zijn aan de deur te verkrijgen à € 5,= p.p. Uw komst kunt u online aanmelden. Als dank ontvangen de eerste 100 aanmeldingen een weddingbag met interessante inhoud. Bij binnenkomst wordt een ieder verwelkomt met een glaasje bubbels en tijdens uw bezoek geniet u van diverse heerlijke hapjes. Laat u vooral verrassen door de ambiance, het persoonlijke contact en de intieme sfeer!


 Open Top Trouwlocatie Route
Datum:28-09-2014
Locatie:Claus, Papa's Beach Huse en Courtyard by Marriott
Adres:
Plaats:Hoofddorp
Aanvangstijd:12.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Zondag 28 september staat Claus Hotel & Event Center open voor toekomstige bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Bruidsparen zijn tussen 12.00 en 17.00 welkom om vrijblijvend en zonder afspraak Claus, Papa's Beach House en Courtyard by Marriott te bezoeken. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route zijn bruidsparen op zoek naar dat ene speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Een stoer en ongedwongen strandpaviljoen of toch een feestzaal met feestelijke uitstraling? De trouw- en feestlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag. Om de zoektocht naar de juiste locatie makkelijker te maken, zijn toekomstige bruidsparen van harte welkom om deel te nemen aan de Open Toptrouwlocatie Route. Zij kunnen een kijkje nemen in de zalen van Claus, in strandpaviljoen Papa's Beach House en in de bruidssuite van het Courtyard by Marriott hotel.

Win jullie huwelijksdag terug t.w.v. € 10.000,-
De Open Toptrouwlocatie Route is de perfecte dag voor toekomstige bruidsparen om zich goed te oriënteren, de sfeer van de locatie te proefen en de locatie te boeken. Toptrouwlocaties verloot onder alle deelnemende bruidsparen, die uit deze dat voortkomend definitief een locatie boeken, een huwelijksdag ter waarde van maximaal € 10.000,-. Deze toekomstige bruidsparen ontvangen ook van Toptrouwlcaties een Rituals cadeaupakket ter waarde van € 48,50. Daarbij verloot Claus Hotel & Event Center onder alle boekende bruidsparen nog een extra prijs om uw bruiloft compleet en perfect te maken. Kijk op www.claus.nl voor meer informatie. Meld je nu aan en maak kans op de vele mooie prijzen!


 Meijer's Trouwbeurs aan Zee
Datum:28-09-2014
Locatie:Strandrestaurant Meijer aan Zee
Adres:Strandafgang de Favauge, paviljoen 16
Plaats:Zandvoort
Aanvangstijd:11.30 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Trouwen aan Zee
Op 28 september 2014 laat Meijer’s Trouwbeurs aan Zee in Zandvoort je ervaren hoe deze meest romantische dag van je leven eruit kan zien. Samen met leveranciers uit de branche worden bruidsparen voorzien van de huidige trends, ideeën en inspiratie om hun (strand) trouwdag te verwezenlijken.

Get inspired
Voor deze 3e editie van de Trouwbeurs, opent strandpaviljoen en restaurant Meijer aan Zee wederom haar deuren. Op deze dag wordt een ware beleving gecreëerd voor de aanstaande bruidsparen. In het prieel op het strand worden korte ceremonies voltrokken door een trouwambtenaar. Binnen in het paviljoen kunnen de bezoekers o.a. terecht voor make-overs, heerlijke proeverijen, fotografie/videografie, styling en de mooiste bruidsjurken. De entrée is geheel gratis en alle bezoekers ontvangen bij vertrek een goodiebag.

Met de voeten in het zand
Meijer aan Zee is een officiële trouwlocatie, waar het ook mogelijk is om op het strand te trouwen. Op de beursdag kan men genieten van een heerlijke lunch of, na afloop, een romantisch diner met zeezicht. Bij de entrée ontvangt men een kortingsvoucher.


 Open dag trouwen Zuiderzeemuseum
Datum:14-09-2014
Locatie:Zuiderzeemuseum
Adres:Wierdijk 12-22
Plaats:Enkhuizen
Aanvangstijd:15.00 uur
Sluitingstijd:18.00 uur
Info:
  
Het Zuiderzeemuseum biedt alles voor een complete huwelijksdag en andere feestelijke gelegenheden. Kom zondag 14 september tussen 15.00 en 18.00 uur naar onze Open dag trouwen en ontdek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag.


 Trouwbeurs TrouwTeam Waterland
Datum:06-04-2014
Locatie:Mirror Paviljoen
Adres:Zeedijk 1
Plaats:Monnickendam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
TrouwTeam Waterland organiseert op 6 april 2014 een trouwbeurs bij Mirror Paviljoen in Monnickendam. U bent van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur. Fem Weddingshop is één van de deelnemers op deze fantastische beurs.


 De Feestbus
Datum:30-03-2014
Locatie:Parkeerterrein Jumbo
Adres:Geert Knolweg 52 / A
Plaats:Joure
Aanvangstijd:11.30 uur
Sluitingstijd:17.30 uur
Info:
  
De feesttour van dit jaar gaat langs feestlocaties, entertainment, feest en bruidskleding, feestbloemen, feestvervoer, de fotograaf, nagelstylist, kapper, feestmuziek. Kortom alles voor een onvergetelijke feestelijke dag! Schrijf je in en rijd GRATIS met ons mee! Inschrijven kan via: feestbus@qbooks.nl. Maximaal 2 pers.
De deelnemers zijn o.a.:
Rinsma Fashion Plaza
Lokaal 55
Jag Tax Trouwauto's
Bruidsmodestudio Queeny's
Wiersma Partyverhuur


 WeddingFair Amstelveen
Datum:16-03-2014
Locatie:Nieuwe Bankrashal
Adres:Pandora 3, Hoek Oranjebaan
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Tijdens deze beurs kom je met verschillende bedrijven in aanmerking binnen de trouwbranche. Je kunt meedoen aan een workshop ‘moodboard maken’ en je krijgt een gratis trouwagenda mee naar huis!


 Wedding Experience Day
Datum:19-01-2014
Locatie:Finley Het Witte Huis
Adres:Nieuw Loosdrechtsedijk 242
Plaats:Nieuw-Loosdrecht
Aanvangstijd:13.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Finley ‘Het Witte Huis’ organiseert meerdere malen per jaar speciaal voor alle bruidsparen een “Wedding Experience” open dag. Tijdens deze dag willen wij de bruidsparen een beleving meegeven en kennis laten maken met hetgeen dat Finley heet. De volgende editie is op zondag 19 januari 2014 in samenwerking met Astrid Blaauw en Mark van Leeuwen. Onze partners en leveranciers doen hier natuurlijk ook weer aan mee, om er samen met ons een mooie dag van te maken! Finley 'Het Witte Huis' opent haar deuren voor een sneak preview, waarbij elk potentieel bruidspaar overtuigt, geïnspireerd en geënthousiasmeerd raakt om hun liefde op een bijzondere wijze te vieren!


 WeddingFair Naarden
Datum:12-01-2014
Locatie:Grote Kerk
Adres:Marktstraat 13
Plaats:Naarden
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Tijdens deze beurs kom je met verschillende bedrijven in aanmerking binnen de trouwbranche. Je kunt meedoen aan een workshop ‘moodboard maken’ en je krijgt een gratis trouwagenda mee naar huis!


Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo Hyves logo

Meer trouwen per provincie:

bijzondere-trouwringen-banner.jpg Noord-Holland
kaartje2go_banner_noord-holland.jpg Noord-Holland
trouwringen24_banner_prov.jpg Noord-Holland
banner_trouwen_provincie_sites.jpg Noord-Holland