Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsbeurzen in Noord-Holland.

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Noord-Holland. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow in Noord-Holland missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen deze dan toevoegen aan deze pagina.


One Day Wedding - Summer Edition

Datum:24-09-2017
Locatie:Fletcher de Kalkovens
Adres:Mastspoor 1
Plaats:Huizen
Aanvangstijd:13.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Ga je binnenkort het ja-woord geven? Zijn jullie op zoek naar inspiratie, tips en tricks van de beste bedrijven uit de trouwbranche? Dan mag je de One Day Wedding bij Fletcher de Kalkovens in Huizen niet missen! Op deze feestelijke dag vindt er een real life wedding plaats. Worden jullie overspoeld met leuke gifts en heerlijke lekkernijen, waarna we toosten op alle toekomstige bruidsparen. Na de ceremonie kunnen jullie kennismaken met verschillende enthousiaste bedrijven uit de trouwbranche. Zij staan te popelen om jullie te ontmoeten om hun passie en ervaring te delen. Dit doen ze onder meer door het geven van leuke workshops. Meer informatie >>>

Archief bruidsbeurzen Noord-Holland

Hieronder zie je een overzicht van bruidsbeurzen die onlangs eerder in Noord-Holland e.o. hebben plaatsgevonden. Veel van deze beurzen worden jaarlijks, in dezelfde periode, georganiseerd.


WeddingFair Amstelveen

Datum:02-04-2017
Locatie:Emergohal
Adres:Langs de Akker 3
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom gezellig op zondag 2 april van 11.00 tot 17.00 naar WeddingFair Amstelveen in de Emergohal. Aanstaande bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda 2017 - 2018 met een totale waarde van ruim € 15,-! De Emergohal is makkelijk te bereiken, het openbaar vervoer stopt nagenoeg voor de deur en je kunt de auto gratis parkeren. Kom gezellig naar de trouwbeurs van Amstelveen. De entree van deze beurs is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle aanstaande bruiden ontvangen een leuke beurstas. Tot dan!

WeddingFair Rotterdam

Datum:19-03-2017
Locatie:Worldhotel Wings
Adres:Rotterdam Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom op zondag 19 maart gezellig naar WeddingFair Rotterdam! Je bent welkom van 11.00 tot 17.00 uur. Alle aanstaande bruiden ontvangen een hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-! De entree is gratis. Dus kom gezellig naar de beurs in Rotterdam. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Ook ontvangen alle bruiden een leuke beurstas.

De Trouwbeleving van Breda!

Datum:05-03-2017
Locatie:Grote Kerk Breda
Adres:Kerkplein 2
Plaats:Breda
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.30 uur
Info:
  
De liefde van uw leven heeft ja gezegd! Tijd voor een bijzonder huwelijk waar het aan niets mag ontbreken. Waar kunnen bruidsparen beter het feest beginnen dan bij de 1e editie van De Trouwbeleving van Breda die plaats vindt op zondag 5 maart in de schitterende Grote Kerk van Breda. Op deze dag zullen er twee wedding shows worden gehouden. Omringd door zo'n 30 à 40 unieke exclusieve trouwbranche ondernemers. Ook maakt u kans op die VIP Wedding Cheque t.w.v. meer dan € 2.000,-. Op de Trouwbeleving vindt u alles voor uw mooiste dag! Entree: € 5,- (aan de deur) incl. bubbels en The Wedding Show (bruid en bruidegom).

WeddingFair Amsterdam

Datum:19-02-2017
Locatie:Zuiderkerk
Adres:Zuiderkerkhof 72
Plaats:Amsterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Op zondag 19 februari is de prachtige Zuiderkerk in hartje Amsterdam helemaal in bruidssferen! Op deze schitterende, pas gerestaureerde locatie, die iets verscholen aan een eigen plein ligt zijn meer dan 40 diverse trouwbedrijven de hele dag in touw om jou bij te staan de perfecte trouwdag te organiseren. De entree is helemaal GRATIS! (waar heb je het nog in de hoofdstad...) Daarnaast ontvangen alle bruiden de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. De Trouwagenda mag je gratis meenemen om elke dag je trouwbelevenissen te noteren en te bewaren voor later.

WeddingFair Arnhem

Datum:05-02-2017
Locatie:Grote of Eusebiuskerk
Adres:Kerkplein 1
Plaats:Arnhem
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Ga je trouwen en ben je op zoek naar betrouwbare en innovatieve bedrijven uit de trouwbranche? Dan ben je bij WeddingFair aan het juiste adres! Er is veel te doen, te bekijken én je maakt kans om een set trouwringen te winnen! Leveranciers pakken uit met allerlei cadeautjes en kortingen voor jouw mooiste dag. TailormadeSuits is een van de deelnemers op deze bruidsbeurs. Kom gezellig naar WeddingFair voor Gelderland naar Trouwbeurs Arnhem. Ook kun je gratis deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas. De entree is gratis.

Trouwbeurs Alkmaar

Datum:29-01-2017
Locatie:Grote Kerk Alkmaar
Adres:Koorstraat 2
Plaats:Alkmaar
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Zondag 29 januari van 11.00 tot 16.00 uur organiseert Organisatiebureau Njoy & Party in samenwerking met de Grote Kerk de 4e editie van Trouwbeurs Alkmaar. Tijdens deze beurs laten trouwexperts en professionals op een eigentijdse manier de laatste trends zien. Van inspiratieplein tot modeshow en van workshop tot aan live entertainment. Online ticket: € 7,50. Tickets aan de kassa: € 10,00. Meer informatie >>>

Trouwbeurs Haarlemmermeer

Datum:29-01-2017
Locatie:De Rustende Jager
Adres:Venneperweg 471
Plaats:Nieuw-Vennep
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Trouwen in Haarlemmermeer organiseert dit jaar voor de 3e keer het bruidsevenement van de Haarlemmermeer! Het leuke van een bruidsbeurs is dat bruidsparen contacten kunnen leggen met leveranciers uit de trouwbranche uit hun eigen omgeving. En vooral veel inspiratie opdoen op hun perfecte dag ook echt perfect te maken. Het team van Varend Feesten staat op 29 januari met veel enthousiasme voor u klaar om u verder te helpen met het organiseren van uw mooiste dag. Voor ieder bruidspaar staat een leuk gevulde goodiebag klaar. De toegang is gratis.

WeddingFair Lisse

Datum:22-01-2017
Locatie:De Nachtegaal
Adres:Heereweg 10
Plaats:Lisse
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom op zondag 22 januari naar de mooiste en grootste trouwbeurs van de Bollenstreek in de Nachtegaal van Lisse. De entree van WeddingFair Lisse is gratis. Je kunt kennismaken met diverse bedrijven uit de trouwbranche. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda!

Trouwbeurs van der Valk Hotel Hoorn

Datum:15-01-2017
Locatie:van der Valk Hotel Hoorn
Adres:Westfriese Parkweg 1
Plaats:Hoorn
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Trouwbeurs van der Valk Hotel Hoorn is een jaarlijks terugkerend event in het tweede weekend van januari en is nu het derde jaar op rij al de grootste en meest spetterende trouwbeurs van West Friesland. Met trouwspecialisten in en rondom de regio. De entree is gratis. Georganiseerd door Omotenashi Wedding Events - Peggy van der Zel-Pelt.

WeddingFair Etten-Leur

Datum:08-01-2017
Locatie:De Nieuwe Nobelaer
Adres:Anna van Berchemlaan 2
Plaats:Etten-Leur
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Tijdens WeddingFair Etten-Leur kun je genieten van prachtige bruidsmodeshows van 8 bruidsmodehuizen uit de regio. De nieuwste collecties voor het trouwseizoen 2017 voor bruid & bruidegom vind je op de catwalk. De bruidsshows starten om 12.30 uur en om 15.00 uur en worden gelopen door professionele mannequins. Voordeeltickets à € 7,50 zijn in voldoende mate alleen verkrijgbaar aan de zaal. Alle bruiden ontvangen ook de kekke beurstas, de trouwagenda 2017-2018 ter waarde van € 10,- helemaal gratis bij hun beursbezoek. Ook kun je gezellig mee doen aan de workshop "maak een moodboard voor je bruiloft".