Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter


Adverteren en ContactTrouweninNoordHolland.com is een concept van Genista Communicatie. 

Binnen ons project Trouwen in Nederland hebben wij als enig Trouwportal in ons land, per provincie een separate website ontwikkeld, waardoor de bezoekers 100 % doelgroep zijn voor de bedrijven uit Noord-Holland, die zich bij ons presenteren naar de aanstaande bruidsparen.

Adverteren

Wilt je jouw bedrijf presenteren temidden van de doelgroep, d.m.v. een uitgebreide bedrijfspresentatie op TrouweninNoordHolland.com, dan kun je contact met ons opnemen via het online contactformulier of telefonisch: 0515 569954.

 

Het advertentiepakket: 5=1

1. Adverteren is bij ons meer dan alleen een bedrijfspresentatie in 1 categorie. Wij bieden je bedrijfspresentaties in alle categorieën waarin jouw bedrijf actief is.

2. Subcategorien

Naast de standaard categorieën hebben we een groot aantal subcategorieën ontwikkeld waarin de bedrijven tevens gepresenteerd worden. Dit betekent  een meervoudige presentatie van het advertentiepakket en dus ook van de vindbaarheid in de zoekmachines.

3. Gevonden worden op uw woonplaats

Alle genoemde categorien worden ook nog eens in combinatie met jouw woonplaats aangemaakt waardoor bovengenoemd totale pakket in tweevoud vindbaar is.

4. Offerteaanvragen

Ook wordt ieder bedrijf opgenomen in de database van de offerteaanvragen die de bezoekers online doen. Deze aanvragen krijg je inclusief alle gegevens van de aanvrager doorgezonden.

5.Trouwen in Nederland.nl

In het advertentiepakket zitten tevens minimaal 3 extra presentaties op onze landelijke website  http://www.trouweninnederland.nl/ in de categorien waarin uw bedrijf actief is.

Prijsopgaaf aanvragen

Is uw interesse gewekt met bovenstaand overzicht? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgaaf aan via het online contactformulier. U ontvangt dan altijd binnen 2 werkdagen het advertentiepakket en de bijbehorende prijsopgaaf "op maat" voor uw bedrijf.

Genista Communicatie
De Marne 34
8701 PT Bolsward
Telefoon: 0515-569954
E-mail: info@genista.nl
IBAN: NL71 RABP 0365 7001 26
K.v.K. Leeuwarden: 02081348
BTW nr.: 119125316B02