Bruidsmode
Trouwvervoer
Feestlocaties
Trouwlocaties
Fotografen
Trouwfilm
Trouwkaarten
Bedankjes
Trouwpak
Trouwringen
Bruiloftmuziek
Partyschepen
Trouwambtenaar
Bruidstaart
Bruidsboeket
Beauty
Catering
Sfeermakers
Partyverhuur
Vrijgezellenfeesten
Weddingplanner
Huwelijksnacht
Bruidsduiven
Bruidskapsel
bruidsaccessoires
Voltrekking-ZegeningAdverteren en ContactTrouweninNoordHolland.com is een internetconcept van Genista Communicatie uit Nijland. 

Binnen ons project Trouwen in Nederland hebben wij als enig Trouwportal in ons land, per provincie een separate website ontwikkeld, waardoor de bezoekers 100 % doelgroep zijn voor de bedrijven uit Noord-Holland, die zich bij ons presenteren naar de aanstaande bruidsparen.

Adverteren

Wilt u uw bedrijf presenteren temidden van uw doelgroep, d.m.v. een uitgebreide bedrijfspresentatie op Trouwen in NoordHolland.com, dan kunt u contact met ons opnemen via het online contactformulier.

 

Het advertentiepakket: 5=1

1. Adverteren is bij ons meer dan alleen een bedrijfspresentatie in 1 categorie. Wij bieden u presentaties in alle categoriën waarin uw bedrijf actief is.

2. Subcategorien

Naast de standaard categorien hebben we een groot aantal subcategoriĆ«n ontwikkeld waarin uw bedrijf tevens gepresenteerd word. Dit betekent  een meervoudige presentatie van uw advertentiepakket en dus ook van de vindbaarheid via de zoekmachines. Links bovenaan deze pagina ziet u onder de knop: Kies een categorie het overzicht van alle categorien en subcategorien.

3. Gevonden worden op uw woonplaats

Alle genoemde categorien worden ook nog eens in combinatie met uw woonplaats aangemaakt waardoor bovengenoemd totale pakket in tweevoud vindbaar is.

4. Offerteaanvragen

Ook wordt uw bedrijf opgenomen in de database van de offerteaanvragen die de bezoekers online doen. Deze aanvragen krijgt u inclusief alle gegevens van de aanvrager doorgezonden.

5.Trouwen in Nederland.nl

In het advertentiepakket zitten tevens minimaal 3 extra presentaties op onze landelijke website  http://www.trouweninnederland.nl/ in de categorien waarin uw bedrijf actief is.

Prijsopgaaf aanvragen

Is uw interesse gewekt met bovenstaand overzicht? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgaaf aan via het online contactformulier. U ontvangt dan altijd binnen 2 werkdagen het advertentiepakket en de bijbehorende prijsopgaaf "op maat" voor uw bedrijf.

Genista Communicatie
De Marne 34-k
8701 PT Bolsward
Telefoon: 0515-569954
E-mail: info@genista.nl
IBAN: NL71 RABP 0365 7001 26
K.v.K. Leeuwarden: 02081348
BTW nr.: 119125316B02
 

Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Noord-Holland
trouwshoppen_banner_trouwen.jpg Noord-Holland
kaartje2go_banner_trouwkaarten_friesland.jpg Noord-Holland